Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka311

Co sądziecie o tych majtkach korygujących?

Polecane posty

Gość ewelka311

Cześć kobietki, zamierzam kupic sobie na wesele specjalna bielizne korygujacą. Mam 31 lat i przy wzrości 164 cm ważę 57 kg. Mam mały wałeczek na brzuchu więc zamierzam go skorygowac tymi majtkami. Używaliscie kiedys takiej bielizny? Mam nadzieję, że będzie wygodna przy tańcu... http://allegro.pl/item1192032327_majtki_wyszczuplajace_z_pasem_06_47_hanna_style_m.html

Gość ewelka311
ponawiam

Gość mysi ogonek
niestety takie majty wciskają się w poslady i wygląda to tragicznie :/ lepszy byłby sam pas szeroki, by te oponke trochę zniwelowac

Ja miałąm na mysli takie ze spodenkami jakby- podtrzymuję, że sa swietne i choc nie wierzę w ich wyszczuplajacą moc to jednka czułam się dobrze wiedząc, ze nic mi się nie wylewa ani nie odciska pod sukienką;)

Gość ewelka311
dzieki kobietki

Gość margherita80
o wpadłam na fajny temacik, bo ja tez poszukuje majtek korygujących bo mam właśnie taką brzydka oponkę a nie długo idziemy na weselicho i chciałabym właśnie ukryć to. macie jakieś fajne linki z katalogami wysyłkowymi??? Chciałabym to kupić w najbliższym czasie ;)

a ja kupilam sobie takie majteczki i sobie chwale. nie przeszkadzaja w tancu i nie wchodza w tylek jak twierdzi poprzedniczka. po prostu trzeba dobvrac dobry rozmiar ;)

Gość magadaga
Ja niestety nie polecam bielizny wyszczuplającej! Kiedyś jej zaufałam i ubrałam na wesele - na to miałam sukienkę "przy ciele", chociaz nie obcisłą. Było wszystko fajnie, oprócz tego, że ściśnięty tłuszcz znalazł sobie ujście nad wyszczuplającymi majtkami tzn. ich górną granicą - i niestety zrobiła mi sie tam okropna oponka ! Wyglądałam gorzej niż jakbym w ogóle tych majtek nie ubrała! Żałowałam jak nie wiem!

Ewelka nie kupuj tych majtek(napewno nie tego typu) uwierz mi,pracuje w sklepie z bielizną i takie akurat bedą odcinały sie do połowy i zrobią oponkę najlepsze sa takie wysokie pod sam biust. musza byc tez dobrze dopasowane. te co my mamy to nawet panie kupują 1 lub 2 rozmiary mniejsze, bo jak beda akurat to nie spełnia swojej roli i zrolują Ci się. :)

Gość Simona432
Hej hej Kobitki-------------------te majty korygujące to nie za bardzo..... zawsze z nimi jakieś kłopoty..........ja uważam tak--- DOBRY MARKOWY PAS i NYLONKI...zobaczcie: http://www.nylony.eu/index.php/magia-pasa ja tak chodzę od 5-ciu lat, nawet w zimie............wszystkie fałdki skorygowane............

Gość Kasia Mazowszanka
Cześć Simona, bardzo ciekawa, smakowita i seksowna stronka........

Gość Toots
Wydaje mi się, że takie spodenki albo gorset do talii są najlepszym rozwiązaniem. Zobaczcie o co mi chodzi: http://www.koronka.pl/bielizna-korygujaca.html W tym sklepie jest dużo fajnej bielizny dobrej jakości. Korygującej nigdy nie używałam, ale wydaje mi się, że spod i nad pasa, dopiero się sadełko wylewa...