Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojloiloilio;io;i;

co o tym myślicie warto wracać do byłego????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość lojloiloilio;io;i;

około 3 tyg. temu rozstałam się z chłopakiem po 4 latach mówił że niby sie nie wyszalal po tyg. wymiekl plakal , mowil ze zaluje ,że chce wrocic itd. dzisiaj sie z nim spotkalam a tam caly tel mial zapchany sms do jakies dziewczyny pisal do niej slicznotko , słoneczko itd . dzisiaj mowil mi ze dla niej ta dziewczyna jest niewazna na moje zawolanie zmieni nr i chce miec ze mna dzieci ze mi je zrobi bo nie bardzo kocha co o tym myslicie ??

Gość ksiezniczka3255
to jest egoista. pewnie bedzie z toba , a bedzie pisal do tamtej ! Nie pakuj się w to :(:(

Gość wertet
zrobi ci dziecko i se znowu pojdzie

Gość lookat meeee
nigdy nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki....w dodatku brudnej i pelnej blota:(

może w czasie kiedy romansowal z nimi... zrozumial ze jestes dla niego wazniejsza i ze jednak sie pomylil... skoro mowi ze zmieni nr to znaczy ze odetnie sie od tamtej(chyba)... może warto dać mu szansę?

Gość Pomarańcza89
właśnie, zrobi ci to dziecko, a potem: No wiesz, przepraszam Cię, ale to jednak nie to... Kurwa, ileż razy już widziałam takie akcje, a potem płacz

Gość Pomarańcza89
ja jakoś potarfiłam dac sobie spokój z chłopakiem, mimo ze go bardzo kochałam, mimo że o nim myslalałm kilka miesięcy po rozstaniu, mimo ze dzwonił itd itd Trzeba miec swój honor

Gość ksiezniczka3255
mi sie wydaje ze on to wczesniej przemyslal.. zerwie z toba, wtedy porucha sobie i to niby nie jest zdrada bo przeciez nie byl z toba i potem wroci z podkulonym ogonem.. rob jak uwazasz... :( moze daj mu jakis okres czasu zeby pokazal ze mu zalezy?

Gość eje
lepiej sie w to nie pakuj. Tak jak tu pisza jeszcze w ciaze z nim zajdziesz i bedziesz miala zmarnowane zycie, bo Ci wtedy powie ze to jednak nie to.

Gość serious24
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,48562.html darmowe tel komórkowe wystarczy sie zarejestrowac i 2 razy w ciagu 48 godzin wejść na stronę, polecam, ja już mam komórkę i mp3 :P:P pozdro

Gość Aneta90
Nie pakuj się w to.