Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedorozwinięta

Problemy z mówieniem

Polecane posty

Gość gwtvw34tvwg4tvw4gtv4wg
takie problemy z mowieniem wystepuja przy boreliozie!!!!!!!! do lekarza natychmiast...moze byc jeszcze gorzej

Gość niedorozwinięta
Na pewno nie podejde z taką myslą. Nawet nie wiesz jak ja bardzo chce byc normalna dziewczyną, chce akceptowac to jaka jestem i byc sobą. Staram się sama nad soba pracowac, robie jakies male kroczki...ale nawet one mnie cieszą. Chcialabym znalezc jakiegos dobrego psychologa, bo wiem ze sama tak do konca nie dam rady,musze sie wygadac.

Mam styczność z ogromną ilością literatury z zakresu psychologi a że z natury jestem "człowiek gąbka" to staram się pochłaniać informacje :)

Z pewnością przyda Ci się pomoc specjalisty. Do dzieła nie ma co zwlekać i odkładać na później. Plus dla Ciebie że cieszysz się z najmniejszych postępów i zaczynasz je zauważać. Uwierz w siebie!! Im szybciej postawisz pierwsze kroki tym łatwiej będzie Ci w przyszłości :) Życzę powodzenia i wytrwałości :)

Gość niedorozwinięta
dziękuje, że poswięciłas mi tyle czasu:) Dziekuje za te wszystkie rady, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy... Dobranoc:)

Gość ja tez tak mam!
Autorko masakra z tymi psychiatrami... mi jedna powiedziała, kiedy chcicłam rzucić studia i wszystko,że jak ona zaczynała to ... , a poza tym-jest powiedziane, jak się coś zaczyna to się kończy! i że nic mi nie jest, tylko jestem leń a moje fanaberie że nie mam siły, nawet oddychać to między majtki włożyć.. a lekarz drugi-powiedział że jesemt psychiczna i tylko klinicznie mnie leczyć :P Dziś chciałabym umrzeć.. Pozdrawiam.

Gość niedorozwinięta
hej A myslałam, ze tylko ja mam takiego pecha jesli chodzi o lekarzy... "Dziś chciałabym umrzeć..", co się stalo?

Gość niedorozwinięta
ja tez tak mam! Jesli chcialabys ze mna porozmawiac to jest mój mail: iwona.volleyball@wp.pl Widze,ze mamy duzo wspólnego...:) Pa

Gość ja tez tak mam!
Autorko, wysłałam do Ciebie e maila. :) Pozdrawiam

Gość polerowanko_______
ja też mam podobnie. ale oprócz tego mam tak że jak mysle żeby powiedzieć jakies słowo to mówie jakies inne i wtedy kaszana wychodzi.a czasami nie moge sie wyslowic i to wcale nie zależy od stresu tak po prostu mam nie wiem czemu:(