Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxx3x

Straszne bole brzucha

Polecane posty

Witam mam 15 lat i od 4-5 dni strasznie mecza mnie bole brzucha :/ od rana do wieczora gorzej jest jak cos zjem wtedy brzuch boli mocno przez jakies 2-3 min i przez reszte dnia bole sa w odstepach ( najczesciej ) po 1 h raz mnie boli raz nie :/ moja mama podejrzewa ze to moze byc niestrawnosc ale ... niedawno kiedy robilem kupe podcierajac sie zobaczylem na papierze zywego ... owsika krecil sie jak glizda ;d tak mnie zatkalo ze patrzylem sie na niego chyba z 5 min -.- no nic powiedzialem sobie troche podrapie bd bral czesciej prysznic czesciej myl rece moze przejdzie :/ . Patrzylem tez na google domowe sposoby na owsiki ( wstydze sie troche isc do lekarza :/ ) jedni pisali o czosnku jeszcze inni o kapuscie i ogorkach jeszcze poprobuje tych sposobow i zobacze jak nie pomoze to chyba udam sie do lekarza :/ napisze objawy to moze pomozecie :( Czeste bole brzucha , ( odbyt nie swedzi ale czuje jakby cos sie tam ruszalo :/ ) , problemy ze spaniem , czasami mam uczucie jakbym mial sie pozygac :/ prosze dajcie jakies rady jak to leczyc ! nie moge spac i bole sa tak mocne jakby ktos mnie postrzelil w ten brzuch :/ a i jak mnie boli brzuch i mi sie odbije/lub wypuszcze gazy :P to brzuch nie boli przez jakies pare sec/min i znowu raz boli raz nie i tak przez 24/7 po nocach budze sie ze 3 x zasypiam chyba z 20 min ;d Prosze o pomoc :/ bd bardzo wdzieczny pozdrawiam

Idź do lekarza. Z domowych to znam sałatę, jest bardzo pomocna. Jeśli będziesz jeść dużo słodyczy i mięsa, to problem będzie powracał. Kup lub ściągnij książkę Siemionowej, z niej dowiesz się więcej.

Jutro na 11 jestem umowiony u lekarza zobaczymy co powie . A z ta salata to jaki sposob poprostu mam jesc ugotowana czy jak ;d