Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna 18-tka

mam 18 lat i miałam 8 partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość śliczna 18-tka

to dużo? dodam że nigdy nie uprawiałam seksu grupowego

Gość folknerr
8 to przecież juz grupa...nawet spora

Gość elizavieta
jednym słowem - dziwka!!!!!!!

Czy ja wiem czy duzo na anglie to norma, zaraz niemili ludzie cie zjada, ale nie przejmuj sie , jestes kim jestes i ja jestem za toba i w twojej obronie ! :),

nie sluchaj jej, nie jestes dziwka, BOG CIE KOCHA !!! I TYLKO ON CIE MOZE OCENIAC NIE LUDZIE, LUDZIE SA POPROSTU ZA GLUPI ZEBY TO ZROZUMIEC, TWOJE ZYCIE MAM NA MYSLI

Gość ja12321
Dziewczyno zastanów się nad sobą! Współżycie, to coś, co robi się z prawdziwej miłości i dopiero po tym, jak zostanie wam udzielony sakrament małżeństwa, w innym wypadku to cudzołóstwo, czyli grzech ciężki!

Gość elizavieta
może i kocha ale czy daje przyzwolenie na seks z każdym? w tym wieku powinnaś dopiero zaczynać współżycie albo myśleć o rozpoczęciu. i jak się z tym czujesz? a co twoje dzieci w przyszłości by powiedziały że matka puszczała się?

Gość śliczna 18-tka
każdy z nich był moim facetem i do każdego coś czułam

Gość hulalula
no i dobrze, bo przynajmniej masz porównanie... jak mówi stare przysłowie... "lepiej grzeszyć za młodu niż na stare lata żałować że się nie grzeszyło... he he

Gość trrtggerg
żal mi cb..... a jak do każdego coś czulaś to radze Ci abyś uporządkowala swoje uczucia!! w jakim wieku ty zaczęłaś...??!!!??!!!

Gość ja12321
Więc powinnaś wyjść za tego pierwszego(poczekać do 18 jak wtedy nie miałaś) i wtedy kopulować dopiero... Brak słów na to, co ludzie teraz robią.

Gość śliczna 18-tka
miałam prawie 15 lat

Gość trrtggerg
co????? .......... nawet tego nie skomentuje zastanow sie kim jestes, bo tak zaxchowujem sie tylko prostytutki, tylko, ze biorą za to kase, bo nie wiedza co to sa wartości sexualne z prawdziwej miosci....

do ja1234, niby jaka swieta jestes? i sex po slubie, sorry inne czasy sa, ty moze troche glupia jestes ze oceniasz, bog byl milosierny, i ty pewnie taka religijna jestes, jakbys byla dobrym czlowiekiem to bys nie komentowala, bo dobrzy ludzie sa milosierni i wybaczaja I TY TAKA NIE JESTES I NIE BEDZIESZ ! co za ludzie w tej jebanej p olsce , kurwa bylam wlasnie na wakacjach i sie przekonalam kurwa SAME CHAMY BEZ KURWA SERCA, WEZCIE SIE KURWA ZABIJCIE KURWA GLUPIE SZMATY BEZ SERCA I CHUJE !!! POLSKA NIGDY SIE KURWA NIE ZMIENI, KAZDY BEDZIE CHAMEM BEZ SERCA I CHUJ ZE SPALA Z 8FACETAMI, I CHUJ Z TEGO KURWA! W AGNLII TO NORMA NIKT BY NIE OCENIAL, BO W ANGLII LUDZIE SERCE MAJA NIE JAK W TEJ JEBANEJ POSLCE KURWA CHUJE I SZMATY Z DUPY JEBANEJ !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE WSZYSTKIE KURWA KATOLICZKI ZACOFANE JEBANE, BOG UCZY MILOSCI DO LUDZI I MILOSIERDZIA, KURWA JAKA Z CIEBIE OSOBA? KOCHASZ BOGA TO CHOCIAZ POKOCHAJ LUDZI A NIE OCENIAJ ICH TY MATOLKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDIOTKA JEBANA !!!!

Gość ja12321
Właśnie tak wygląda niestety współczesna Polska... Jestem osobą młodą, ale wychowaną w rodzinie religijnej i niestety to, co widzę na całym świecie, to tylko zepsucie i brak poszanowania innych, oraz(co ważniejsze) samych siebie.Twój tekst o zabijaniu świadczy o tym, że nie wiesz, iż samobójstwo jest wykroczeniem przeciw piątemu przykazaniu. Ja mogę tylko krytykować, czy chwalić, ale to do Boga należy ostatnie słowo, więc dziewczyna powinna zmienić styl życia, gdyż może tego żałować całą wieczność.

Gość zmywarka_bosh
Girl_UKk wracaj na zmywak, bo zaraz następny polaczek wejdzie na twoje miejsce, a nie nam tutaj jakieś pierdoły wypisujesz. Masz coś do katolickiej Polski? Siedz tam i o sytuacji tutaj się nie udzielaj, dowartosciowywanie się przez internet nic nie da, idź się lansuj na NK przy zmywaku zdjęcie będzie w sam raz, oczywiście w tle twój pracodawca, murzynek który oczywiście jest uczciwy i super :-D

Gość ja12321
Powiedz mi girl_UKk czy chciałabyś, by twoja córka współżyła w tak młodym wieku z tyloma facetami?

Gość jestes moralnie zepsuta

heheh girl uk generalnie to nic do ciebie nie mam ale wez przeczytaj swoja wypowiedz i sie zastanow nad jej trescia Nie pisz rowniez jaka Anglia i ludzie ja zamieszkujacy sa zajebisci :D jak nie podoba Ci sie Polska to nie musisz tam jezdzic PS Bog Cie kocha i pewnie Ci juz wybaczyl :D

Gość Erazm Pirro
prawie kurwa

Gość kalim
Spalić na stosie SPALIĆ NA STOSIE. GRZESZNICA. A może ona nie jest katoliczką i ma gdzieś religijną traumę :P To że ktoś jest wychowany w wierzącej katolickiej rodzinie to daje mu to wielkie prawo do osądzania innych. Jak dobrze być katolikiem bo ma sie za sobą prawdę objawioną i jedynego słusznego boga. Więc cóż można bezkarnie obrażać innych. ja123 gratulacje jesteś idealną katoliczką :P wierzącą i pouczającą. Twoje normy nie muszą obowiązywać ludzi którzy nie wyznają tych samych prawd objawionych. Właściwie należało zadać pytanie ilu partnerów mogła byś mieć w wieku 18 lat? 1-2 to już połowa krzyczała by że dziwka jesteś a wieku 20-30? ilu? a wieku 30-40 ? ilu? a wieku 70-80? czy mam prawa mówić o partnerach? Katolik odpowie jednego i to po ślubie no chyba że poprzedni zejdzie i kolejny i kolejny i kolejny. :P No chyba że mamy dyspensę od samego papieża :P

Gość Jarek_K__
Chwalisz sie czy żalisz?

Gość ja takiej bym nie chcial

Gość kobieta nie powinna miec
wiecej partnerow niz jej facet mial partnerek