Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faajny

Jak go sobą zainteresować?

Polecane posty

Gość faajny

cześć wszystkich. słuchajcie, bardzo bym chciała żebyście mi coś poradzili. ;D otóż.. od dłuższego czasu podoba mi się pewien chłopak..nie jest z mojej miejscowości..jest o dwa lata starszy. Ja 16 on 18. ;P Ostatnio spotkałam go na dyskotece. Nie wiem czy wpadłam mu w oko.. opowiem tylko, że była podczas imprezy taka jedna sytuacja, kiedy stałam z koleżankami a on 'wpadł' na mnie, bo popchnął do kolega.. nie wiem jak to odebrać. ;D czy zrobił to tylko dla żartu czy nie.. Zobaczymy co będzie w tą sobotę, bo również wybieram się w to samo miejsce. ;) Ciekawe czy on też będzie. A więc mam zarówno pytanie dla dziewczyn jak i dla chłopaków.. Dziewczyny: co zrobić, jak mam się zachowywać, żeby zwrócił na mnie uwagę, ale też nie pomyslał, że jestem jakas nachalna czy cuś. ;D Chłopacy: jak dziewczyna musi sie zachowywac i wgl jaka być, żebyście nią się zainteresowali.? ;) aa dodam tylko, że wczoraj podglądał mnie jego najbliższy kolega na nk.. nie wiem może P. z nim był. ;D z góry thx za odp. ;)

Gość qwertyui
Wróć jak będziesz kobietą :) wtedy doradzę. Nie wiem czego szukając chłopcy w dziewczynkach :)

Gość PMP90
"Ostrzegaliśmy ją" mówią członkowie zespołu Insane Clown Posse nawiązując do wypadku jaki przytrafił się Tili Tequili. Wokalistka i gwiazda reality show została obrzucona kamieniami i butelkami w czasie koncertu Gathering of the Juggalos w amerykańskim Cave-In-Rock. Gdy Tila wychodziła na scenę grupa agresywnych mężczyzn zaczęła rzucać w nią różnymi przedmiotami. "Oni próbowali mnie zabić. Jedna butelka prawie rozcięła mi oko. Byłam przerażona" opowiadała gwiazda serwisowi Tmz.com. Violent J z Insane Clown Posse stwierdził: "Przekazaliśmy jej krążące plotki o ataku, ale się tym nie przejmowała. Stwierdziła, że nie odpuści, bo to nie byłoby w jej stylu". Tila Tequila Tequila niedawno wydała swój najnowszy singel "I Love My DJ". Gwiazda znana z telewizyjnego show "Zakochaj się w Tili Tequili" przygotowuje się do wydania debiutanckiego albumu.

hmmm.. myślę, że ta wpadka na imprezie to jakiś znak. ;) koleś w ten sposób chciał zwrócić na siebie Twoją uwagę ;) a może należy do takich, że woli gdy dziewczyna robi pierwszy krok. ;)