Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Jeży

Kryształowa kula.

Polecane posty

Gość Wróż Jeży

Imię, data urodzenia, województwo (fakultatywnie - ułatwia przekaz). Zapraszam.

Gość asia od aniołów
joanna 12.09.1993 jak rozwiązać konflikty i kłótnie z ojcem

Joanno. Widzę szarpaninę przy drzwiach, widzę jak odchodzisz z chłopakiem w Twoim wieku. Ale on nie ma chyba dobrych zamiarów. Widzę Twój smutek i rozczarowanie. Widzę też rozpacz matki i grobową minę ojca. Widzę też rozmowę Twoich rodziców, oboje płaczą. Nie rób niczego pochopnie. Twoi rodzice Cię kochają, nawet jeśli ojciec nie potrafi tego okazać. Odejście do obcego mężczyzny może zabrać Ci kilka lat, których będziesz potem żałować.

Gość violettaaaaaaa
violetta o1.o9. 1991 wielkopolskie

Gość paulinka;;D
08.09.1994 pomorskie ;) jak wszystko sie dalej potoczy? czy on sie do mnie odezwie a jesli nie to co mam zrobic? napewno nie zagadam pierwsza... mam nadzieje ze nie klamiesz ;/

Kasia 22.03.94 mazowieckie - też właśnie jaki bedzie kontakt z kimś kogo kocham? :)

Gość paulinka;;D
:(

Gość paulinka;;D
ale Asi przepowiedziales a tez nie ma 18 lat

Niestety powyżej przeoczyłem fakt niepełnoletności. Nie, ponieważ osoby w wieku typowym dla burzy hormonalnej po częstokroć najpierw działają a potem myślą, a moje wskazówki stosują bez namysłu gwałtownie. Byłem świadkiem czegoś takiego i nie chcę brać za to odpowiedzialności. Wiem, że starsi też bywają nierozsądni, choćby mieli i 60 lat, ale gdzieś tę granicę postawić musiałem i staram się jej nie przekraczać.

Gość paulinka;;D
nie weźmiesz odpowiedzialności, jeśli juz to ja będe winna choć nie jestem z tych szalonych, wręcz wszystko obmyslam,analizuje setki razy i dopiero działam;) taka klucha ze mnie;) Wiesz nie znaczy że ktos kto skonczyl 18 jest odpowiedzialny za wszystko. Czasem załuje ze tak pozno sie urodzilam ;/.

Gość paulinka;;D
eh to jak? to b.wazne... kiedys zepsulam znajomosc z mojej winy.. zerwał ze mna kontakt.. wiem ,ze gadał o mnie do znajomych, teraz napisal do mnie wiad. ale nie wiem co i jak,pomoz mi rozwiac watpliwosci. nie chce sie wpakowac w bagno kolejny raz :(