Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erryuh

Ponoć meduza/lidia90 kłamała?Teraz ma poważne problemy

Polecane posty

Gość erryuh

Mariusz O domaga się setek tys. zł odszkodowania.Za co?przeprosiny nie wystarcza?Czy może jednak nikt tej dziewczynie nie wierzy bo Biedna?Może Rutkowski dostał łapówkę od tych alfonsów?Po co miała by wymyślać kobieta która ma 30 lat jakąś historię? http://tnij.org/hyw9

Gość .korniszonka.
i dobrze jaj tak za farelke i ladako tez sie wezma :D:D

Gość erryuh
przeoczyłem fragment gdzie piszą że się przyznaje że wymyśliła to wszystko,szkoda.Jeszcze za Alogie i Adwo powinni się dobrać.

Gość ehh czuje sie paskudnie
a czytałaś uważnie??? no chyba nie! rutkowski ma nagranie i się przyznała , inaczej by to sprawdzali MYŚL CO PISZESZ SIEROTO

Gość dorota z zawiercia
dobrać się powinni szczególnie za te osoby które rozdmuchały całą sprawę na kafe:O wyciągając zdjęcia jej znajomych i szczegóły z życia osobistego a frelka i ladaco to tylko pajace forum:D

Gość erryuh
na wizażu się zaczeło tu ludzie cytowali ich wpisy,niektórzy ludzie na Kafe wypowiadali się na wysokikim poziomie tylko pare głupich osób jak alodia,frela,adwo,ladako wypowiadali się karygodnie, wyzywali Iwonę

Gość erryuh
na wizażu się zaczeło tu ludzie cytowali ich wpisy,niektórzy ludzie na Kafe wypowiadali się na wysokikim poziomie tylko pare głupich osób jak alodia,frela,adwo,ladako wypowiadali się karygodnie, wyzywali Iwonę

Gość G. Frela z kawa
:D

Gość katksee
o rany ale sobie narobila -wspolczuje

Gość dorota z zawiercia
tu nie chodzi o wyzywanie tylko o wchodzenie komuś z butami w życie prywatne szczególnie w takiej sytuacji,co znaczy że wypowiadali się niektórzy na wysokim poziomie :D - jesteś taka tępa czy jaja sobie robisz:D hiena cmentarna nie ma poziomu hiena to hiena a te frele i inne to zwykłe chochliki mogą dla niektórych wydawać się chamskie to prawda ale winne są inne osoby i mam nadzieję że dobiorą się do nich

Gość moniczka i moniczkaa
a skąd macie info że się przyznala do kłamstwa??? Mógłby ktoś dac jakiś link do tego?? a co do tej Lidii jeśli faktycznie kłamała to mam nadzieje że zje ją sumienie! jak można w takiej sprawie wprowadzac w błąd!!! albo może specjalnie ona to zrobiła?? by odciągnąc od prawdziwego powodu zaginięcia Iwony, hm?? co o tym myślicie

Gość eryk030223
30-letnia kobieta a taka glupiutka

Gość erryuh
no może wklejanie tych zdjęć było niestosowne ale jak ktoś szanuje swoją prywatność to nie założyłby konta na naszej klasie.Zresztą gdybyś ty szanowała czyjąś prywatność to nie czytała byś prasy.Wszystkie osoby które uchwyciła kamera w Jelitkowie to chyba też zasługują na jakoś prywatność?

Gość dorota z zawiercia
sraj dalej po gaciach :D należy ci się :D:D:D:D

Gość erryuh
ty sraj po gaciach bo tam najwiecej srałaś z Alogią i Frelami i do Ciebie powinni się dobrać doroto z zawiercia a może to ty byłaś osobą hejka detektywi?

Gość dorota z zawiercia
nie detektywie w pampersie ja akurat nie ta branża :D:D:D:D:D:D nie zaszczyciłam tego zacnego tematu o czyimś nieszczęściu a owszem czytałam:D:D:D:D sraj dalej :D:D:D:D:D:D:D

Gość erryuh
"frele i inne to zwykłe chochliki mogą dla niektórych wydawać się chamskie to prawda ale winne są inne osoby i mam nadzieję że dobiorą się do nich" chamskie?to mało powiedziane wyzywały Iwonę od dziwek a ty byś chciał ukarać osoby które tylko wymieniały poglądy co się mogło stać z Iwoną,podawały najnowsze informacje z TV.

Gość do moniczkaa
no masz link w pierwszym poscie do artykulu, czytaj uwaznie :-0

Gość deliciouuus
A tak sraliście ogniem jak usuwano tematy o Iwonie!!! I bardzo dobrze, że usuwano, bo nic nie pomogliście a tylko więcej kłopotów jest! Detektywi z koziej wolki

Gość erryuh
usuneli ten temat przez frele,adwo,ladako,alodie,hejka detektywi,pampersowa które nie tylko wyzywały Iwonę ale także innych użytkowników i moderatorów.

Gość moniczka i moniczkaa
aha dzięki myślałam że to wypowiedz Lidii więc tego nie otwierałam:D

Gość deliciouuus
no i prawidłowo. nie powinno sie zakladac tematow w takiej sprawie!! Tylko byscie siedzieli przed kompem i pierdzieli w krzeslo.

Gość deliciouuus
" usuneli ten temat przez frele,adwo,ladako,alodie,hejka detektywi,pampersowa które nie tylko wyzywały Iwonę ale także innych użytkowników i moderatorów. " Widocznie były to bardzo nerwowe osoby. Właściwie jak tu się nie zdenerwowac jak co 5 min ktoś zakłada temat o zaginięciu Iwony!!! szału można dostac, dlatego się im nie dziwie. Wystarczy śledzić wiadomości w internecie lub telewizji a nie wypisywać bzdury na forum!! W ten sposob tworzy sie jakaś chora historia!!!