Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wakacyjna LOVe

wyrostek robaczkowy?!

Polecane posty

Hej mam pytanie wyrostek jest po prawej stronie??? Bo dziś w nocy zaczęło mnie potwornie boleć z prawej strony brzucha... i to trwa do teraz. Nawet teraz jak siedze czuje bol i jak oddycham gleboko... :(

Gość anka szklanka pur blanka
TAK TO WYROSTEK ,mialam to samo ledwo poszlam do lekarza to zaraz mialam operacje

ale zeby sie upewnic ze to wyrostek to nacisnij mocno tam gdzie boli palcami,powinnas poczuc ulge ...i po chwili pusc bardzo szybko i wtedy powinno bardzo zabolec -jesli tak zrobilas i mialas takie objawy jak napisalam to 100 % wyrostek ,karetka przyjedzie po ciebie za darmo

Gość do lekarza marsz natychmiast
zadzwon do rodzicow lub kogos z rodziny niech cie zawiozą albo po karetke w ostatecznosci...

to moga to byc jelita ,ale wyrostek rowniez ,poczatek zapalenia ,nie wiem nie jestem lekarzem ,jak mnie zaczal bolec i lekarz mi przycisnal w tym miejscu a potem puscil to omało mu nie wpierdoliłam tak mnie bolalo.lepiej tyrknij do kogos bardziej doswiadczonego w tej sprawie albo zapytaj online lekarza

zoladek nie jest z prawej strony ,jesli mowimy o prawym dolnym rogu tuz nad koscia biodrowa ,tam podobno robi sie tez skupisko gazow i jelita mocno rozpiera to sie jakos nazywa moze ktos przypomni :)