Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Kupujecie ciuszki dla dzieci w internecie????

Polecane posty

Gość a jak myślisz??????????????

Gość oliwka2000
TAK!!!!!!!!!!!!!

wcielo mi posta ja kupowalam dla syna na allegro ciuszki u jednej kobiety ktora miala wlasny sklep. Ostatnio chcialam kupic body i szukam jej ale za cholere nie moge znalaesc . Wreszcie znalazlam i okzalo sie ze konto zawieszone i mnostwo negatywow ze pieniedzy nie chce ludziom oddawac, towar jakis wybrakowany itp. Kobieta miala naprawde duzy wybor asortymentu i bardzo duze obroty nie wiem co sie z nia stalo. :( Teraz sie troche obawiam robic zakupy przez net bo jezeli ona takie numery wykreca to co inni robia. Ja jak cos zamawiam to jest to minimum za 200-300zl i troche sie boje zebym kasy w bloto nie wyrzucial.

Gość jagoda jestes
z NS????????????????????????? ALBO OKOLIC???????????

Gość no jasne
to kupuj przez sklepy

Gość abrakaddabbraaa
Ja kupiłam już trzeci raz w bardzo fajnym sklepie, nigdzie indziej tak dobrego gatunku i takiego wyboru nie miałam, są super ,to nie jest reklama.

Gość jagoda jestes
sama kiedys napisałas ,taki szczegól,ze osoba ktora tam mieszka by sie odrazu domysliła,heh to mozemy sie spotkac na kawke..a zawsze zastanawiało mnie gdzie mieszkasz bo masz tu na forum opinię rozną..

Gość jagoda jestes
nawet w Twojej stopce jest link do tych opinii

Jetsem za, mozemy sie spotkac. :) dobrze sie sklada bo jutro jade do Sacza zrobic zakupy w Rossmanie dla syna i jakies jedzeniowe dla nas. Mozemy sie sptk w Imperialu. ok? :)

Gość a mialo byc tak pieknie...
jaga daj linka do tej zablokowanej na allegro

Gość abbrakkadabrra
nie nie mogłabym bo mi wykupicie wszystko :P

Gość jagoda jestes
akurat jutro klapa bo mnie nie ma w ns a daleko od ns mieszkasz to sie kiedys zgadamy?

po nazwisku raczej nue znajde, po nicku conajwyzej, chyba ja znam, tez kupowalam, ale loginu jej nie pamietam

ok. mozemy sie zgadac :) od sacza mieszkam jakies 10min bez korkow . szkoda ze jutro nie mozesz. :(

Gość jagoda jestes
e to niedaleko,zapisze se ten topik w ulubionych i bede zagladac,juz kiedys ci napisalam na innym ale nie odpisalas ,jak 10 min do sacza to praktycznie juz na obrzezach mieszkasz.rossmana masz w rynku albo koło pksu ,a jedzeniowe jedzenie kupisz wszedzie,biedronek mnostwo ,lidle 2 a 2 wieksze hipermarkety tez,zreszta co ja bede mowic jak Ty nowosadeczanka.pozdrawiam.

konta nie zawieszaja z powodu negow tylko z powodu opoznien w platnosciach allegro.

no ja ostatnio zamowilam smoczki nuka w sklepie manhatan i tez zero odezwu, ani kasy ani smoczkow :/

jA TEZ JUZ CHYBA ZREZYGNUJE Z ZAKUPOW W NECIE :p JUTRO JAK POJADE NAZAKUPY TO KUPIE MALEMU CIUSZKI W NORMALNYM SKELPIE.

Gość do jagoda396
Co to za wyraz WRESZCIE?

U NAS NA poludniu sie tak mowi ;) wreszcie tzn... wreszcie. sprawdz sobie sama to bedziesz wiedziec. ;)