Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakuska z rodzynkami.

Ćwiczenia mięśni Kegla. Pomagają? Wasze doświadczenia.

Polecane posty

Wczoraj była u mnie koleżanka, która rok temu urodziła dziecko. Poinformowała mnie, że idzie na plastykę pochwy. Od kiedy pamiętam zawsze ćwiczyła mięśnie Kegla i nawet mnie tego nauczyła. Powiedziała, że jest to trochę przereklamowane bo w wyniku nacięcia jest szersza i nic nie pomaga. Potrafi tylko wytrzymań nietrzymanie, kiedy wie, że będzie kichać albo się zaśmieje. Powiedziała, że ćwiczenia nie sprawią, że wejście będzie węższe a seks nie będzie bolał.

Nie wyzywaj mnie i uważnie czytaj. Chodzi o to, że mojej koleżance te ćwiczenia nie pomagają bo nie ma przyjemności z seksu.

Gość mięśnie kegla
Ja będą c w ciąży ćwiczyłam parę razy dziennie,najlepiej przy siusianiu,wstrzymujesz na kilka sekund,siusiasz,wstrzymujesz. Poród poszedł mi dobrze,po porodzie moja pochwa jest ciaśniutka jak przed. Nadmienię jeszcze,że nie popuszczałam w ciąży moczu jak niektórym kobietom się zdarza,a i w przyszłości na pewno to zaprocentuje. Także polecam

Gość wrwrwrwrooooooooooo
Jak to możliwe,że kobiety na kafe po porodzie mają pochwę węższą, niż przed. jędrniejsze cycki po karmieniu i bardziej elastyczna skórę?? Cud, normalnie cud. Ja po wypiciu pół litra wódki też jestem bardziej trzeźwa, niż przed wypiciem.

Gość wrwrwrwrooooooooooo
Ale dyskusja.

Jak poćwiczysz i w trakcie seksu będziesz je zaciskać, to zwiększa to przyjemność dla obu stron.Cipcia ciaśniejsz się nie zrobi sama z siebie, ale dzięki wyćwiczonym mięśnion będzie takie uczucie.Można ćwiczyć siedząć w pracy.AAAAA.....nietrzymanie moczu nie zdarza się wszystkim kobietom.Ciąża i poród naturalny mogą być zaczątkiem ale niekoniecznie.Moja koleżanka ma ten problem a nie ma dzieci

Gość wrwrwrwrooooooooooo
Artefakt to prawda. Gdzie nie czytam to każda ma węższą pochwę po porodzie a piersi to super po karmieniu wyglądaja. Uważam, że kobiety piszą nieprawdę w myśl zasady: Skoro mnie spotkało coś złego, to ty nie możesz mieć lepiej, więc bedę cię do tego przekonywać. Skoro ja cierpiałam przy porodzie, to ty też musisz. A jak nie to jestes WYYYRODNA Szatanie łaaaaaaaaaaa.

Gość siusia to dzidzius
ty ewentualnie oddajesz mocz albo szczasz.

Gość siusiu i cipcia
infantylne kretynki z rozjebanymi pizdami.