Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asekurella

Asekurella :)

Polecane posty

Gość asekurella

Witam! Czy któraś z Was stosuje Asekurellę, którą ostatnio tam strasznie reklamują media? Myślicie, że warto? A może któraś z Was dostała je od ginekologa, który udzielił o niej więcej informacji?

Gość ja stosuje
zazywam pierwszy miesiac ale jeszce nie zauwazylam poparwy jesli chodzi o libido a glownie mi na tym zalezało moze trzeba dłuzej stosowac

Gość asekurella
Podnoszę :)

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
tez mnie interesuja te tabletki bez tabletek mam ochote 5 razy dziennie z tabletkiami dobranymi po badaniach hormonlanych raz na 2-3 tyg ;(

wolałabym kupić hiszpańską muchę lub coś podobnego. szczerze mówiąc wcześniej nie widziałam żadnych ziół w aptece na poprawę libido a teraz niby wszystko w 1 tabletce? chcą zarobić i tyle. a wiadomo, że często podczas brania hormonów spadają chęci.

Gość nina1235
co do hiszpańskiej muchy to na mnie nie działa i troche kosztuje....

Gość powiem wam ze bralam
rozne abletki anty.. trafilam na yasmin..nie czuje sie po nich najlepiej ale lebido...libido to mam wyzsze niz bez tabsow..moj facet juz nie daje rady

Gość Avy
ja biore Asequrelle od jakiegoś czasu i moje wizyty w łazience co do siusiu zwiekszyły si e trzykrotnie, weic chyba pod tym wzgledem daje rade. Jeżeli chodzi o libido to również wzrosło- wczesniej nie miałam nawet ochty patrzec na faceta:d teraz znów wracam do życia:D wiec to nie jest raczej efekt placebo czy cos w tym stylu. Ogolnie polecam, nie czuje sie źle, nie miewam humorów, obolałego ciała, nie jestem spuchnieta od nadmiaru wody i ocieżała...Ogolnie mi lepiej, a asequrella nie kosztuje majatku do 15 zł :) warto spróbowac:)

Avy a zrzuciłaś coś z wagi po tej asekurelli?? ja biore cilest i przy ubieraniu zauważyłam że chyba troche przytyłam:-) to pewnie przez tą wode...

Gość annnuuulka
hm... to może warto by było zapytać najpierw w aptece o działanie asekurelli. ja byłam dziś i się dowiedziałam, że na wątrobę to raczej osłonowo nie działa.... Farmaceutka polecała mi inne preparaty, ale nie asekurellę, nie piszę tego złośliwie, tylko piszę dla waszej wiadomości :) pozdrawiam

Gość ksdksdksdkdsksd
a ja sie bierze jak biore tabys anty? tzn. jak robie przerwe na okres to wtedy ja biore czy tez robie przerwe w jej braniu?

Gość smrodek
ja biorę od 3 dni i widze narazie, ze wiecej sikam ;P glownie zalezy mi na ochronie wątroby

Gość katka88
a ja biorę drugi listek cilestu i chyba mi piersi zaczynają rosnąć, niby zawsze chciałam miec ciut wieksze ale boje sie ze bedą nienaturalnie duże, tez zastanawiam sie nad asekurellą:) albo odstawie tabsy

ja zaczełam ją brac do Yasmin ale na razie nie moge efektu zobaczyc bo to opiero niecały miesiac.Napisze za jakis czas jak bedą jakies efekty. Ogolnie to z tego co wyczytałam sa to same zioła.Pewno niewiele pomogą ,akurat zioła na mnie nie działają hihi.Mysle ze na osłone watroby warto kupic cos lepszego i mocniejszego. Ja zaczełam brac Yasmin bo mam PMS i własnie nachodzę wodą itp a te tabsy pieknie mi to regulują.Juz drugi raz je biore.Raz po 1 dziecku a teraz po urodzeniu drugiego.Kiedys to nawet po nich schudłam a zadnych innych efektow ubocznych nie miałam,no moze prócz pustej kieszeni hihi Kazdy organizm inaczej działa i reaguje dla jednych Asekurella pomoze a innym nie.

Asequrelle biore od niedawna, jestem w połowie opakowania. Na pewno więcej sikam :P (mniszek lekarski, zielona herbata), troche libido wzrosło, jakby nieco powiększyły mi sie piersi ale nie tak ze są obrzmiałe, bolące jak przed okresem tylko tak pozytywnie ;) Na razi enic wiecej nie zauważyłam, a na pewno nic negatywnego także biore dalej ! :)

Gość a na hoooj wam ta asekurella
skoro tabsy sa nieszkodliwe? A przynajmniej tak je reklamują? :P

Gość 34...
reklamują...? nie widziałam reklam tabl. anty :P to nie cukierki Nimm 2 ani witaminy, coś ci sie pomyliło

Gość a na hoooj wam ta asekurella
to pogadaj z ginami, którzy mają prowizję od zapisanych tabsów :P Wtedy zobaczysz...

Gość 34...
po co mam gadac z ginami? nie rozumiem Mnie potrzebn esą tabletki, nie planuje dzieci i chce dobrego zabezpieczenia. Mam stałego partnera i nie mam zamiaru uzywac gumek :O zreszta uważam je za obrzydliwe...

Pytałam swojego ginekologa i mówil, że nie poleca mi tych tabletek ponieważ jest to najzwyklejsze naciąganie pieniędzy. Jeśli ktoś odczuwa ich pozytywny wpływ na libido to jest to w 100% placebo. Co do samych tabletek anty to brałam takie o bardzo małej zawartości hormonów, ale libido spadło mi tak, że prawie wogóle przestałam uprawiać seks ze swoim chłopakiem i tabletki stały się zupełnie zbędne. Teraz żałuję, że wogóle je zaczynałam brać bo jak nigdy w życiu nie miałam trądziku to teraz mam całe plecy zmasakrowane i żaden dermatolog nie może mi pomóc. Żaden ginekolog o tym nie mówi przepisując tabletki, ale znam wiele osób, które po latach od odstawienia mają potworne problemy z trądzikiem, który z pleców po czasie przeniosł się na dekold i twarz... dlatego warto się zastanowić dwa razy zanim zacznie się brać pigułki anty.

Gość marz
@34 chyba nie umiesz czytac. Mowa o asekurelli czyli tabletkach oslonowych przy stosowaniu antykoncepcji hormonalnej. i tak sa one reklamowane w radio na przyklad. walkuja i walkuja az chyba sie skusze.

Gość Brygida:)
Ja kupiłam te tabletki głównie żeby odprowadzały wodę z organizmu bo często mam spuchnięte kostki.Wzięłam już kilka ,zobaczymy. Może trochę więcej sikam ale o to przecież chodzi. Bierze się jedną dziennie. Są ziołowe więc raczej nie zaszkodzą:)

Gość NaaiLa
Od kilku dni biorę Cilest "przepisał mi je dermatolog na cere"i boję się że po nich przytyję, bo już skutki uboczne dają się we znaki. Ciekawa jestem czy ta asekurella rzeczywiście pomaga utrzymać stałą wagę ciała? co zrobic żeby nie stać się świnką pigi?

Gość thao
Na te z Was, na które działa to raczej działa efekt placebo niż ziółka z tego suplementu. Jeszcze się taki nie urodził, co udowodniłby, że obniżone przez hormony libido podniosą wyciągi z ziół. NaaiLa - ja po Cilest nie przytyłam. Jeśli cokolwiek dzieje się po pigułkach, to może znaczyć jedynie tyle, że są źle dobrane i powinny być zmienione. Proponuję hamować się przed nadmiernym jedzeniem (więcej niż zwykle), to na bank zapobiegnie zwiększeniu wagi ciała.

Nie żartujcie sobie z tą asekurellą.... Z DOBREGO SERCA WAM POWIEM, ŻE TO ŚCIEMA. NIKT NIE POWINIEN TUTAJ SIĘ O TO ZE MNĄ SPRZECZAĆ BO JESTEM WIARYGODNYM ŹRÓDŁEM. JEDYNE NA CO DZIAŁA ASEKURELLA TO NA WASZ PORTFEL. JAK TAKIE TABLETKI MOGĄ OSŁONIĆ TYLE NARZĄDÓW? TOŻ TO JAKIŚ CUD BY MUSIAŁ BYĆ:P I ILE BY KOSZTOWAŁY TAKIE TABLETKI GDYBY FAKTYCZNIE CHRONIŁY WASZ ORGANIZM. ŻAL ŻAL ŻAL pewnie producenci tych tabletek się z was leją teraz

naaIla ja tez biore cilest od jakis 7 mesiecy przytylam moze 2kg ale naprawde dzialaja na cere. teraz mam tylko drobne krostki przed okresem ale znikaja momentalnie;)

Gość vio
Witam....biorę już kilka miesięcy i czuję się lepiej niż przedtem....libido ok :) ale przede wszystkim nie czuję się jak balon,bo przedtem organizm zatrzymywał wodę