Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bele de jour

Bransoletka Pandora-zbierać oryginalne, czy kupić podróbe??

Polecane posty

Gość bele de jour

Jak w temacie. Bardzo mi sie podobają te bransoletki, oryginalne charmy do nich są drogie. Na ebayu jest mnostwo podróbek. I choć korci mnie by mieć oryginalne to zastanawiam sie nad kupnem podrób. Co myslicie??

Gość bele de jour
up up

Gość bele de jour
nadal nikt??:(

Gość jenk
Zbierać oryginalne.Podroba to podroba a prawdziwa zawsze będzie w cenie.Przecież nie musisz mieć od razu wszystkich koralikow.

Gość Himmel soll warten
ja osobiscie wolalabym nie kupowac niz kupic podrobke niezaleznie czy to torebka bransoletka czy okulary

Gość bele de jour
dzięki. Też właśnie myślę, że mogę zbierać powoli. Ale chciałam poznać zdanie innych

Gość Magoos1984
podróbki się szybko zużywają i niszcza.... Lepiej kupić sobie bransoletke modułowa i dokupywać co miesiąc jeden korali albo prosic znajomych i rodzine na kazde swieto o taki maly klejnot do kolekcji:) Ja mam brasnoletke skórzaną Amore & Baci i3 elementy z tej samej firmy:) Ostatnio dostałam bransoletkę do Charmsów i zaczynam zbierac swoja kolekcje:)

Gość gość
Uwaga Użytkownik BEATA_RATO sprzedaje na allegro podróbki jako oryginały. Proszę uważać!

Gość gość
Jestem zdecydowaną zwolenniczką oryginalnych wersji, a nie podróbek. Kupuje na tej stronie https://www.ekokarat.pl/pl/pandora_bransoletki_srebrne i jestem bardzo zadowolona. Z doświadczenia wiem, że podróbki szybko się niszczą - szkoda pieniędzy wydawać, lepiej kupić coś porządnego i dobrze się prezentujacego cały czas ;)