Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss cool

Dziewczyny pomóżcie. Co ja mam zrobić z tym idiotą? Chyba go zabiję

Polecane posty

Gość miss cool

Zacznę od tego, że jak miałam jakieś 11 lat to zakochałam się w pewnym chłopcu. Strasznie za nim szalałam zresztą tak jak większość dziewcząt w tamtych czasach. Z biegiem lat oczywiscie się to zmieniło, a ja nawet zapomniałam o mojej starej miłości... Do czasu kiedy nie spotkałam tego idioty ponownie :O On teraz mi nie daje świętego spokoju. Zachowuje się jak jakiś psychol. Chyba myśli, że po tylu latach nadal jestem w nim zakochana. Powiedziałam już mu dobitnie, że go nie kocham i żeby dał mi święty spokój, a on na to że jestem piękna gdy się złoszczę. Mówi, że moje uczucie jest pewnie uśpione, bo stara miłość nie rdzewieje i on rozbudzi te uczucie :O Jak wychodzę z domu to muszę się rozgladać na boki w obawie, że zaraz ten szaleniec gdzieś wyskoczy i zacznie robić mi wstyd. Jak mnie gdzieś spotyka to wrzeszczy do mnie z drugiego końca ulicy i biegnie w moją stronę. Ludzie się patrzą w naszą stronę jak na wariatów i myślą pewnie, że ja też jestem taka nienormalna. Wczoraj przylazł do mnie pod dom i tam sterczał. Nie wpuściłam go do środka i poszłam do łazienki. Wychodzę a ten siedzi w środku i na mnie czeka. Moja mama go wpuściła. Chciałam go wywalić, ale moja rodzicielka dała mi burę, że źle się zachowuje i tak się nie traktuje gości. Stwierdziła jeszcze, że on jest bardzo sympatyczny itd :O Musiałam z nim siedzieć. Myślałam, że oszaleję. Później poprosiłam brata, żeby się z nim rozprawił ale on się z tego śmieje. Niektórzy nawet już myślą, że ja jestem razem z tym idiotą :O

Gość miss cool
Jakbym poszła na policję to pewnie by mnie tam wyśmiano. Tym bardziej, że mieszkam w małym miasteczku :O

Gość bo tak to jest w polandi
sorry nie zazdroszcze ci sytuacji ale jak przeczytalam to mi mialam beke :D:D rozpraw sie ty z nim sama powiedz ze ma cie nie nachodzic jak przyjdzei pod twe drzwi ze masz go dosc jak wola za toba na ulicy powiedz to przy wszystkich domownikach :)

po pierwsze powinnaś poważnie porozmawiać z rodziną i wytłumaczyć im całą sytuację że facet Cię zwyczajnie nachodzi śledzi i nie czujesz się bezpiecznie myślę że po takiej rozmowie znajdziesz w rodzinie oparcie ...z chłopakiem może być gorzej bo po jego zachowaniu widać że nie za bardzo do niego dociera może brata da się w końcu przekonać żeby z nim pogadał

Gość miss cool
Z matką nie ma o czym gadać, bo ona polubiła tego szaleńca i powie, że przesadzam itd :o Już prędzej myślę o bracie, ale on ma z tej sytuacji niezły ubaw i się z tego śmieje i żartuje sobie ze mnie. Pyta mnie np gdzie się podział mój chłopak, albo mówi że niby widzi go gdzieś a ja wtedy podskakuję :O

Gość Kefir123
Ej przestańcie dziewczyny bo ja tylko nakręcacie,z tego co piszesz wynika że on nie ma takich zamiarów tylko sobie zażartował z tą starą miłością,a ty powinieneś potraktować to z dystansem ,po prostu chce być miły jak kolega.

Gość miss cool
Wszystko jedno jakie on ma zamiary. Nawet jeżeli chce być moim dobrym kolegą, to ja tego nie chcę. On mi życie rujnuje i niedługo mnie wykończy 😭 Przed chwilą rozmawiałam przez telefon z innym facetem, z którym wcześniej się spotykałam ale przestaliśmy po tym jak spotkałam tego szaleńca. A to dlatego, bo on myśli, że mnie z tym durniem coś łączy. W sumie nie ubolewam nad tym aż tak bardzo bo z nim też nie chciałam się już spotykać. Gorzej jednak będzie jeżeli jakiś facet naprawdę mi się spodoba a ten głupek będzie mi stał na przeszkodzie :O Za jakie grzechy on się mnie tak uczepił??? 😭

Gość miss cool
up

Gość miss cool
up