Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoanonim

MIŁA JAK ZAWSZE - ale Ty jesteś okropna! :/

Polecane posty

Gość anoanonim

Okropne to foto , ktore masz w stopce i ta mina ;/ blee

Gość niektórzy to tępi są jak
no zgadzam się:D ktoś kiedyś pisał o miłej że wygląda jak tania ukraińska czy ruska dziwka haha czy coś takiego

Gość anoanonim
Very nie masz za co dziekowac, ani nie masz co oceniac, bo ja nie wstawilam swojego zdjecie, a ona sie wystawia na posmiewisko...

miła no dlaczego nie wypowiesz się w tym temacie?? odkąd pamiętam to robisz wszystkim koło tyłka a już szczególnie laskom ładnym! twój nick do Ciebie delikatnie mówiąc nie pasuje:D zawsze potrafisz krytykowac ale może na siebie popatrzała byś krytycznym okiem, hę???? bo nie rozumiem jak ktoś taki jak ty może wystawiac swoje zdjęcie publicznie i jeszcze krytykowac innych:O ja pięknością nie jestem ale jestem o wieeele zgrabniejsza od Ciebie i atrakcyjniejsza a nie muszę się dowartościowac wystawiając swoją fote buhahaha

Gość anoanonim
Niestety nie posiadam konta na tej stronie wiec nie sciemniaj bo nie umiesz tego robic:D ja jestem brzydka ale wiem ze nie powinnam wlasnie dlatego wstawiac tutaj zdjecie, zeby sie nie wystawiac na posmiewisko, a ta baba jest bez wstydu;/ widac ze ma z 30 lat a 20stke udaje ;/

Gość paulina karolina ewelina
anoanonim --->🖐️

Gość anoanonim
paulina karolina ewelina ----> 🖐️

Gość anoanonim
Wystawia zdjęcie po to aby je oceniać tak? Więc co siętak oburzaci?E nie kazdemu ona musi sie podobac

very interesting.. not------> znasz Miłą że ją tak bronisz???? zawsze wpierdalała się tam gdzie nie trzeba i zawsze chocby laska była naprawde śliczna i elegancka to miła ją skrytykowała. a czemu?? z zazdrości. Miła jest wredna więc teraz odbiło się to na niej:D haha

Gość anoanonim
niektórzy to tępi są jak ---> dobrze gadasz :D

dziwne że zawsze te czarne które mają w stopce swoją fote to słodzą innym dziewczynom:O oj żeby czasem żadna się nie odwdzięczyła, tak?? :D

Nie zname jej, ale oceniam jej postawe po tym co gadacie - ona wpier daje swoje zdjecie a potem dopiero jedzie po innych inaczej niż wy hipokryzje :classic_cool: anoanonim to juz hipokrytka na maksa nie dosc ze pasztet swego zdjecia nie da a wyzywa innych to jeszcze sie czepia, ze przeciez nie wszystkim miła jak zawsze musi sie podobać. hahaha! helou! tak samo miłej jak zawsze nie musi sie podobac ktoś, kogo ty uwazasz za ślicznego! gust jak doopa kazdy ma własną tyle w tym temate 🖐️

miła jak zawsze wcale nie jest wredna :O normalna laska, z którą idzie porozmawiać, to, że Ty nie umiesz z nią rozmawiać znaczy, że nie jesteś na odpowiednim poziomie, co widać po Twoim topiku :O tyle w temacie :)

dziewczyny czy wy nie rozumiecie o czym ja piszę??? miła kiedyś skrytykowała dziewczynę która była naprawdę ładna! zgrabna, skromna, elegancka, naturalna. no nie było siły na to aby stwierdzic że ta dziewczyna jest brzydka albo coś z nią nie tak. A miła to zrobiła. coś tam się czepiała i zachowywała się jakby wszystkie rozumy świata pozjadała! to było ewidentnie z zazdrości! i teraz też nie miała się czego przyczepic tylko syfu w pokoju??? :D haha no sorry

zdesperowana czy ja się doczepiłam do Ciebie??? nie. więc o co chodzi?? Wiem jaka jest i jaka była Miła i cieszę się że jej ktoś wreszcie utarł nosa bo należało się jej.

Mnie również się ona nie podoba i wcale nie muszę komuś włazić w dupę,ani się podlizywać.Nie podoba mi sie i tyle.

kikijka-----> no i brawo

Zauważyłam właśnie,że pare osób o czarnych nickach tutaj lubi włazić w dupę... Oczywiście są również osoby, które nie zmieniają siępo to by zdobyć czyjąś sympatię, np. Husky, Carrie, PŚP...

Nie przeżywam, tylko po prostu po pewnych faktach kojarzę pewne osoby, Ciebie akurat dzięki temu zapamiętałam :)

no i widzisz zdesperowana?? warto było się odzywac??? teraz dowiedziałam sie o tobie nowych rzeczy i też cie tak zapamiętam:D i masz racje, bo to jest szokujące! :D:D