Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoanonim

MIŁA JAK ZAWSZE - ale Ty jesteś okropna! :/

Polecane posty

W sensie, że w tym, że Cie dzięki temu zapamiętałam, - w tym nie ma nic szokującego. :)

Gość niektórzy to tępi są jak
a dla mnie jest to szokujące że po 5 minutach poszłaś do łóżka:)

Mnie w tym świecie to już chyba nic nie zdziwi, dziewczyny chodzą po 5 minutach do łóżka, faceci też skaczą z kwiatka na kwiatek. Zdesperowana, a gdzie szacunek do własnego ciała, siebie samej?

zdesperowana no i po co tak zajadle broniłaś miłej??? teraz jak weszłyśmy na ciebie to miłej nie ma i nie broni Cię hehe:D

Wspominam to, bo ten fakt od razu kojarzy mi się z Tobą, w końcu Ciebie on dotyczy i dzięki temu zapamiętałam Twoją osobę, ponieważ nie spotykam się na co dzień z kobietami, które oddają się po 5 minutach :)

Inne poglądy na temat szacunku? Szacunek albo się ma, albo nie. Widocznie Ciebie na innych wartościach wychowano. Ale oczywiście powtarzam to po raz kolejny, każdy ma swój sposób na życie :)

a że tak spytam, ten z którym poszłaś do łóżka to twój obecny mąż???

Jak to nie oddałaś się? To po prostu sobie pomyślałaś " a zdejmę gacie, niech sobie włoży, co mi szkodzi" No ale tak, czego można siębyło spodziewać, przecież nie poszłaś z nim do łozką, dlatego że go kochałaśtylko dlatego że miałaś sobie taki kaprys. I to właśnie świadczy, moim zdaniem, o tym że nie szanujesz własnego ciała.

rzata małgo czemu malujesz usta tak jakoś inaczej?? tak ciekawie:)

jak to nie są?? to czemu tak wyglądają??

aha a tak odbiegając od tematu twoich ust to odpowiedz mi dlaczego na kafe utworzyły się kółka wzajemnej adoracji?? nie wierze w to że tyle osób tutaj aż tak dobrze się zna że czuje do siebie tak wielką sympatie. widzę już od dawna że jedne osoby na siłę trzymają się innych

kikijka --> nie oddalam sie na zasadzie niech koles robi sobie co chce a co mi tam. pragnelam go a on mnie a bylo nam razem swietnie tak ze do teraz przechodzi mi dreszcz po skorze na wspomnienie tamtych chwil. tak jest do teraz. kto rozklada nogi facetowi ten ma dopiero problem.

mnie się pytasz ??? mnie też irytują koła wzajemnej adoracji, i to, że często się czuję jak persona non grata :classic_cool: ale takie topiki mnie irytują bardziej, podłe czepianie się czyjegoś wyglądu, z zazdrości i/lub z zawiści.

zdesperowana, masz szacunek do ludzi ktorzy pposwiecaja sie dla innych, ktorzy ciezko pracuja itd. A do swojego ciała nie. I tyle w temacie.