Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Oliwki:)

Miniówka dla mamy???

Polecane posty

Gość mama Oliwki:)

mam takie pytanko czy młodej mamie wypada nosić miniówki??? Mam 21lat i niedawno urodziłam dziecko. W sobotę wybieram się na festyn i chciałabym ładnie wyglądać bo będzie tam dużo znajomych i tak się zastanawiam czy miniówka jest odpowiednia dla mamy?? Zależy mi na tym że jak moja córcia podrośnie nie wstydziła się za mnie....

Gość młoda mama:)
A dlaczego by nie;) Matka też ma prawo ładnie wyglądać;) Jak się ma dziecko to nie znaczy, że ma się chodzić w dresach albo w powyciaganych koszulkach:o Ja akurat nie chodzę w spódniacach, ale u mnie na porządku dziennym są spodnie rurki, bluzeczki obcisłe i szpilki albo sandałki na wysokim obcasie;) Każda matka może się ubierać jak chce i jak jej wygodnie;)

Gość młoda mama:)
A wiadomo też, że nie ubierzesz się jak przysłowiowa tirówa czy coś podobnego ;)

Gość SanSanSan
co za pytanie :) pewnie ze wypada i nie tylko mlodej mamie :) ja nosze i miniowki i szorty, mam 2ke dzieci i 24 lata w szpilkach tez chodze, tu gdzie mieszkam taki stroj nie robi sensacji ;)

Jasne, ze wypada :) ubieraj się tak, abys ty dobrze się czuła. Ludzie zawsze bedą gadac... PRzeciez nie bedziesz chodzila ubrana jak zakonnica. Jestes młodziutka jak ja, i ciagle slysze ze koniec z kusymi ubrankami a ja wcale nie mam zamiaru z niczego rezygnowac mimo, ze jak urodze to bede miala 23 lata.

Gość dcfhtgjykl
Jasne !!!! Jeśli masz zgrabne nogi to pokazuj je śmiało !! Aż dziwne ze zapytałaś :P Teraz młode mamy to i z pępkiem na wierzchu chodzą a z biodrówek wylewa się oponka pociążowa. I one się nie pytają czy wypada czy nie :P ;)

ja tez mam 21 lat i 4 tyg temu urodziłam, i ubieram sie w miniówki, czy krótkie szorty żeby poczuć sie atrakcyjniej dla faceta ale także dla siebie samej to poprawia humor. To ze masz dziecko nie znaczy ze masz sie ubierac w worki, jak to robiły nasze babcie.

No nie przesadzaj. Masz 21 lat, to kiedy chcesz w mini chodzić. Jak będziesz miała 50 lat i żylaki. Zakładaj i wio na piknik.