Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati!!!

Życie jest POJEBANE

Polecane posty

Gość kati!!!

Zaraz sie chyba wykoncze....naprawde, nie mam juz sil....od 3 miesiecy jestem bezrobotna....pieniedzy zaczyna mi brakowac, nie mam rodzicow ani rodziny ktora by mi pomogla, wynajmuje pokoj, zalegam za 2 mies....tragedia :( Chodze na rozne spotkania i nic z tego nie wynika, jak byla cisza tak jest.... Boze naprawde wpadne w jakis chory stan, bo juz ledwo wytrzymuje...

Gość comysliciedobreludzie
a jakiej pracy szukasz? moze sprobuj sie zaczepic byle gdzie - sklep, pub itp. zeby miec na rachunki. i w miedzyczasie szukaj dalej.

Niestety nie kazdy ma kolorowo w zyciu... ja tez nie mam za ciekawie, ale trzeba na to spojrzec tak, ze niektore problemy da sie rozwiazac, jak jestes bezrobotna - poszukaj pracy, wiem ze to nielatwe ale w koncu ci sie uda.

Gość kati!!!
jestem kosmetyczka....tak wiem, zaczelam patrzec juz takze na inne oferty...ale jak na zlosc nie ma za wiele do wyboru, a jak jest to kurde chca doswiadczenia! a skad ja mam miec? doswiadczenie kelnerki np, skoro caly czas pracowalam jako kosmetyczka ;(

Gość comysliciedobreludzie
zacznij moze od kolezanek znajomych itp. moze mozesz jezdzic do klientek i dasz rade robic zabiegi w ich domach. jesli robisz paznokcie i makijaze to mozesz zalozyc bloga (mnostwo jets takich) i wrzucac zdjecia - to jakas reklama. jesli masz profile na fb albo nk, to tak samo, jakies foty, kilka slow dot. oferty. Wazne zeby sie zareklamwoac. mozesz wydrukowac sobie ulotki i tez je jakos rozprowadzic, chocby powrzucac do skrzynek u siebie w bloku. a w miedzyczasie szukaj innych zajec. sklepy, puby, restauracje, tam ciagle ktos jest potrzebny. ale jakos trzeba przetrwac.