Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooooooooooooooooooovee

Jestem mega zdołowany... rzuciła mnie kobieta, kto mnie pocieszy?

Polecane posty

po 4 miesiacach bycia razem po dwóch wspolnych wyjazdach, zakochalem sie.. a ona mi na to wszystko, ze nic do mnie nie poczuła i ze to juz koniec.. jestem strasznie zdołowany, łzy mi nachodzą do oczy.. czuje sie taki zalosny kiedy płacze przez nią nie chce obecnie zadnej innej kobiety , nie moge myslec o innych... ja pierdoleeeee

Gość hehehehe*
glowa do góry ,nie ta to nastepna:)

ta... najłatwiej tak powiedziec ale mi obecnie nastepne latają głęboko... nie mam na nic ochoty, TAK BARDZO BYM CHCIAL ZEBY DO MNIE WROCILA ja jebee .. czy mnie to zawsze musi spotykac? troche ponad rok temu rowniez sie zakochalem.. nawet bardziej, zabojczo... cierpiałem rok, teraz spotkalem ja.. odzylem, na nowo chcialo mi sie zyc, bylo pieknie i taki chuuuj , nie wiem co mam ze soba robic

Mnie rzucila kobieta po 6 latach i jakos zyje takze Ty po 4 miesiacach zwiazku tez dasz rade :D

odzylem, na nowo chcialo mi sie zyc, bylo pieknie i taki chuuuj " a juz myślałem że jesteś pięknym i młodym romantykiem :P

tak tylko po 6 latach czesto bywa tak, ze ludzie juz sa soba znudzeni, ze maja ochote na odskocznie itp... wiec takie rozstanie czesto latwiej przychodzi niz wlasnie w poczatkowej fazie kiedy jestes mocno zauroczony, zaczynasz sie zakochiwac, wiazesz juz z ta osoba plany.. masz w glowie was... myslisz o niej ciagle i nagle taki bum u mnie tak bylo, doslownie nic nie wskazywalo na koniec... bylo pieknie, pieknie i nagle jednego wieczoru mi powiedziala, ze nic do mnie nie czuje i ze to nie to ... ze to koniec serce mi peklo

loooooooooooooooooooovee - u mnie tez bylo wszystko z dnia na dzien i bardzo to przezylem, kochalem i nadal ja kocham ale trzeba zyc jakos dalej, mi pomogli bardzo przyjaciele. Przyzwyczaj sie do tego ze zwiazki trwaja dluzej lub krocej.