Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech.......

Umrę ze wstydu!!!

Polecane posty

Gość ech.......

Hej mam wrażenie że się zbłaźniłam i to pierwszego dnia w nowej pracy. Nie wiem co zrobić, mam ochotę jutro już tam nie pojść. Jestem alergiczką, jeszcze nie wiem co to ale coś mnie tam uczula, może jakiś kwiat albo środek do czyszczenia. Zaczęłam strasznie kichać, nie mogłam przestać. Pobiegłam do łazienki, ale jak wróciłam to znowu kichałam. Siedzimy razem w takim dużym pokoju w kilkanaście osób. Tym co siedzą bliżej mnie tłumaczyłam ze to alergia, ale ci dalej... do końca dnia już wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatkę. Nie wiem umrę ze wstydu!

Gość ;P;P
hihi no smieszna sytuacja, ale nie przesadzaj i idz jutro do pracy, to glupio odchodzic z takiego powodu, na poczatku zawsze jest dziwnie ;P

Gość przesadzasz
Nie powiem wkurza mnie, bo moja matka czasem jak zacznie kichać to dwadzieścia razy i mam ochotę jej cośzrobić. Ale jak tylko skończy to zapominam o tym. Myślę, że ci ludzie w twoejej pracy też już nie pamiętają, tylko ty przeżywasz.

Gość Na zdrowie!!!
idź jutro do roboty, niech ci koledzy i koleżanki pomogą poszukać na co tak kichasz :)))))

Gość zdzirka ja ci wspolczuje
wstyd to kraść a nie mieć alergię :P profilaktycznie weź jakiś allertec czy coś w tym stylu :)

Gość XOXOXOXO
ej no be histerii. leczysz te alergie? ja mam gorzej do ciebie bo mam astme i do tego jeszcze alergie. no ale ja lecze sie biore w polaczeniu monkaste i cezere. pierwsza na astme, druga na alergie i nie mam takich cyrkow, hehe. ja tam bym poszedł do pracy. poszukal co cie uczula i to wywalil, a ludzie musza zrozumiec, to choroba przeciez nie robisz tego specjalnie. a no i idz do lekarza lepiej ;)

Gość yanex
Kup se w aptece alertec , zarzyj przed pracą jedną tabletkę i zobaczysz czy pomoże , jak pomoże to zażywaj 1 tabletkę dziennie najlepiej zawsze przed pracą , dostępne bez recepty .

Gość daj na luz!!!
jezu ale dziewczyny to maja problemy, kup na alergie cos. a jak w innym miejscu tez bedziesz kichac to co bedziesz zmieniac prace za kazdym razem????

jakby się ze wstydu umierało nie było by nikogo na kafe :p

Gość dobre ewka!
dokładnie, poczytaj sobie jacy ludzie to czasami obciachowcy to ci stres przejdzie

Gość niuńka 5
fajnie, pewnie już masz ksywę np. kichawa :) może to reakcja na klimatyzację w biurze? to częste, nie martw się, ja kiedyś rekrutowałam jednego faceta, który dostał jakiegoś ataku i przez 1/3 spotkania dusił się, prychał i kichał a mimo to dostał pracę, ty już tam jesteś więc najwyżej będziesz mieć zabawne wspomnienie