Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegopytam

NIE WIEM CZY W TO WIERZYC

Polecane posty

Gość dlaczegopytam

Poznalam na czacie faceta, od razu zapytal czy szukam sponsora, ja wkrecilam mu ze "moze" a potem rozmowa sie tak rozwinela ze nawet sie zainteresowalam ta propozycja bo nie mam lekkiej sytuacji. Jest z woj.mzowieckiego a ja ze slaskiego. Ma 30 lat jest wysportowany a raczej wykoksowany i atrakcyjny wiec dziwi mnie po co mu sponsoring. Powiedzial mi ze w ten sposob moze pomoc innym ale trudno mi w to wierzyc. Najpierw zaoferowal 5tys za 8spotk w miesiacu ale powiedzialam ze nie dam rady i zaoferowal 400zl co spotkanie i sam powiedzial ze moze placic z gory. Twierdzi ze ma mieszkanie w mojej miejscowosci ale ja wole z nim spiac w hotelu bo boje sie ze moglby mi cos zrobic. Wie ze nie jestem specjalistka w wrecz przeciwnie i mimo to po obejrzeniu mojego zdjecia twierdzi ze bedzie dojezdzal... Moje pytanie brzmi- czy waszym zdaniem to nie jest wszystko podejrzane?

Gość -------------**
jest i to bardzo :O ja bym sie bala

Gość doodek..
głupia pipo olej to...życie ci nie miłe

Gość dlaczegopytam
w sumie kim by on nie byl to bym sie i tak troche bala ale jak moge sie zabezpieczyc zeby nic mi sie nie stalo?? Samo to ze bedziemy w hotelu wystarczy? Kasa kasą, w sumie potrzebna mi bardzo ale najwazniejsze zeby mi nic nie zrobil zlego

Gość dlaczegopytam
to jak moge sie "zabezpieczyc" przed tym zeby mnie przynajmniej ni epobil w razie czego?

Gość naprawde wierzysz
ze zaplaci ci taka kase ? chyba na glowe upadlas :P zawodowe kurwy biora mniej,a tu jeszcze kasa za hotel :D wyroluje cie jak nic 🖐️ wogole to jakis podejrzany gostek tak odrazu okazalo sie ze ma mete w twoim miescie :P a ty glupia jeszcze mu swoje foty slesz :O

on mi tez swoje zdjecia poslal. na innym topiku mi napisala dziewczyna ktora tez korzysta ze sponsoringu ze ona bierze 1tys zl za seks i ze to co mi oferuje to sa ochlapy...

Gość a skad wiesz ze to jego foty
naiwniaczko? :D

mysle ze to jego foty bo jesli mialby poslac cudze to pewnie poslal by zdjecia kogos o przyjemniejszym wyrazie twarzy...i kogos mniej postawnego

Gość no to wal do niego
podaj mi kontakt do niego, skoto ty ni chcesz skorzystac to daj kolezance zarobic.