Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krishna

Pewnie nie wypada, prawda?

Polecane posty

Historia jakich wiele tutaj ale cóż, liczę na wasze wsparcie i opinie. Otóż niedawno bylam na wycieczce organizowanej przez biuro podróży i bardzo spodobal mi się pilot-przewodnik. Naprawdę inteligentny mężczyzna, powalająca wiedza i kultura osobista. Traktował wszystkich na równi, nie spoufalał sie z uczestnikami wiec trudno mi ocenić czy nawet mnie zapamietał. Pewnie nie i zdaje sobie sprawę ze takich turystek spotyka setki w swojej pracy...Naprawdę nie wiem....Czy uważacie ze mogłabym do niego napisać? Czy to nie infantylne?? Proszę o radę Pozdrawiam

Pisz i nie zmarnuj szansy! Trzeba korzystać z każdej okazji (oczywiście nie do przesady, jesli tylko jesteś bardziej zainteresowana:P). Potem mozesz żałować, że nie spróbowałaś.

Gość lessio
:) :) gdzieś czytałam identyczną historię, pilot o tych samych cechach, tamtej parze się udało :) tylko czy on nie jest zajęty?

Gość parasolll12
A co ci szkodzi-najwyzej nic z tego nie wyjdzie a jesli nie bedzie zainteresowany a jest duza szansa ,ze cie nie pamieta to nawet lepiej;)

Niby tak ale jest problem.. On jest starszy o jakies 10-12 lat....NIe ma obrączki wiec dlatego jeszcze się łudzę że może mam jakieś szanse ale nie wiem czy różnica wieku nie przeszkadza....???? Co powinnam nu napisać? Nie chce wyjść na jakieś zakochane dziecko.... Po prostu mi się spodobał...

Gość zawsze_gotowy
Ten przewodnik odbiera 5 takich wiadomosci miesiecznie. Akurat po jednej dziewczynie na tydzien + mały zapas :) Przygotuj sie na szalenstwo, ale tez na pozniejszy zawod. Jak jestes gotowa - to do dziela ! :D

Gość sexymłodalalauniaaa
raz się żyje !!!!! ja sama żałuje,że nie zrobiam kiedyś czegos spontanicznego

Gość lessio
zadzwoń/napisz, przypomnij się i zaproś na kawę :) lepiej nie wyjeżdżać od razu z uczuciami :)

Gość lessio
Dla poprawienia nastroju powiem, że zauroczyłam się kiedyś w księdzu :) zakonniku na dodatek :) przyjezdnym żeby nie zapomnieć co chciałam powiedzieć spisałam sobie długaśny list na kartce i zadzwoniłam na plebanię :) nie wiedziałam nawet jak ten mój obiekt marzeń się nazywa :) los mnie oszczędził, bo zakonnika akurat nie było ;) Ale próbować zawsze warto ;)

Tez o tym myslalam, żeby np niezobowiązujaco zapytać o prace itd ale z kawa się nie uda bo jest z innego miasta..... Nie wiem co zrobić.... Dorosły mężczyzna i wykształcony więc raczej pomyśli sobie że jestem dzieckiem..... Ktoś jeszcze się wypowie??? Istnieje jakakolwiek szansa że mnie nie wyśmieje?

Lessio - super historia :) Naprawdę humor mi się poprawił :) Ale nadal sie waham jak to rozegrać...

Gość lessio
1. upewnij się, że jest w Polsce 2. zadzwoń i powiedz, że tak cię urzekła jego wiedza, takt itp. że chciałabyś go zaprosić na kawę do swojego miasta 3. jak mu wpadłaś w oko to przyjedzie 4. jak nie wpadłaś to grzecznie odmówi 5. sprawdź czy nie ma konta na portalu randkowym ;) skoro jest samotny.... ;)

Coraz bardziej mnie przekonujecie żeby coś zrobić w tym kierunku :) Szanse są bardzo nikłe ale może warto zaryzykować?...

Gość lessio
Ja Ci życzę powodzenia, może inni ludzie też się wypowiedzą i zaproponują jakieś fajne rozwiązania.

Dzięki serdeczne lessio :) Nawet nie wiesz jak to miło spotkać kogoś życzliwego w internecie :) Proszę innych o opinie!

Gość M A gg dalena
Trzeba by zbadać, czy facet rzeczywiście nie zajęty. Może jest na nk? Może zadzwonisz do pani z biura zapytać czy wolny. Później droga wolna :)

Gość mikejmauusee
co do wieku to sama mam faceta o 12 lat starszego i jest super :)

Gość M A gg dalena
Autorko daj znać co postanowiłaś