Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnn

ciagle siedzi jej w glowie byly

Polecane posty

Gość onnnn

czesc, opisze szybko sytuacje. Sprawa wyglada tak, ze ona rozstala sie jakies 8 miesiecy temu ze swoim chlopem. dziewczyna mowi ze chce sprobowac ze mna na nowo ale ma nadal w glowie bylego. powiedziala mi wprost ze gdyby nie on siedzacy jej w glowie to by sprobowala, mowi ze jestem wspanialym chlopakiem ze jej sie wszystko podoba we mnie ale ma bariere ktorej nie moze przekroczyc, gdyz cos ja blokuje. Mowi ze potrzebuje czasu na przemyslenie wszystkiego. Co z tym zrobic? najgorsze jest to ze jestesmy oddaleni ponad 200 km a ja nie wiem czy jechac do niej czy siedziec, dzwonic czy sie nie odzywac, potrzebuje porady gdyz nie wiem co zrobic.

Gość cruel von leex
czekaj i siedź spokojnie chyba że chcesz być "w zastępstwie byłego" :)

Gość onnnn
tzn wogole sie nie odzywac?? nie pisac, nie dzwonic?

nie uzbroić się w cierpliwość były to były siedzi jej w głowie,bo był jej pewnie bliski zapomnieć nigdy o nim nie zapomni ale teraz ty możesz stać się bliską dla niej osobą:)

Gość luizjana taka sobie
Utrzymuj z nią kontakt, al zbytnio się nie angażuj na razie w ten związek, bo może się okazać, że się zakochasz, a ona wróci do byłego chlopaka. Bądź cierpliwy i obserwuj jej zachowanie. myslę, że powinienes jak najczęściej z nią rozmawiać chociaz telefonicznie, wtedy może coś wyczujesz co się święci i jaką pozycje zajmujesz Ty.

Gość fgtyftyftyf
Powiedzi mi dorgie kobiety. Dlaczego was zawsze BLOKJE w nieodpowiednim czasie. Jesli zdradzacie to jakos nie macie zadnych BLOKAD. A jak spieprzy wam sie zwiazek i pozniej poznajecie fajnego faceta to macie opory. Co jest z wami?

Gość cruel von leex
przeważnie to strata czasu zajmować się taką jak ona , bo jeśli po 8 miesiącach ona dalej się broni przed nowymi osobami , to lepiej traktować jak koleżankę i nie marzyć za daleko.....

Gość miramisia
Tak to bywa, jak za szybko po rozstaniu szuka kogoś nowego. A potem dochodzi do wniosku, że jeszcze się nie wyleczyło z poprzedniego związku. Chyba że ona w ten sposób usiłuje zrazić Cię do siebie.....?

Gość fgtyftyftyf
Powiniscie miec taka BLOKADE w czasie trwania szczesliwego zwiazku!!! A nie wtedy gdy warto ZAPOMNIEC.

Gość fgtyftyftyf
Moze Ty nie, ale jest wiele takich kobiet. Nie rozumiem tego.

Gość onnnn
moze jeszcze dosc wazny szczegol, ostatnie razy jak sie widzimy to mowi ze jestem super facetem + dodatkowo konczy sie na calowaniu. jednak wiem ze porownuje mnie do swojego bylego. jej przyjaciolka powiedziala mi, ze niby wszystko bedzie ok tylko ze ona czasu potrzebuje na przemyslenia itp. a ja nie wiem jak sie w tym "czasie" zachowywac..

Moze Ty nie, ale jest wiele takich kobiet. Nie rozumiem tego Bo wielu z nich po zerwaniu włacza się pies ogrodnika.Zamiast zabrac sie za coś nowego rozpamietuja i w ten właśnie sposób wmawiaja same sobie jak to bardzo kochają ex i idealizują kogoś ,kto jeszcze niedawno im nie odpowiadał!

Gość cruel von leex
jak Cię porównuje do byłego to już możesz szukać nowej , porównywać to ona sobie może maskotki z prezentów :P

Gość miramisia
Szczerze mówiąc, dziwię się, że zawracasz sobie głowę jakąś lalką, która oddalona jets o 250km i do tego nie może uwolnić się od wspomnień ex... Odpuść ją sobie i szukaj kogoś bliżej. Pomyśl, że to porównywanie może dotyczyć też sexu i wtedy to już naprawdę przestanie być zabawne.

Gość fgtyftyftyf
Walcz o nia czlowieku. Kiedys zapomni o bylym. Mysle ze po czasie docenisz to ze nie poddales sie za wczesnie. Ma kontakt z bylym?

Gość luizjana taka sobie
Powiedz, że nie chcesz być porównywany do kogoś z jej przeszłości, bo Ty tez jej z zadną swoją byłą nie porównujesz. Niech się dziewczyna jasno określi, czego chce, bo nie chcesz być kimś na otarcie łeż. Niech odzyska rownowagę a dopiero niech się zacznie umawiać z Tobą. Ciekawe w jakim stopniu Tobie na niej zależy, sam musisz wiedzieć, czy warto, czy nie. Ale bądź ostrożny i miej ją na oku.

Gość fgtyftyftyf
pyskacz jadowity naprawde masz duzo racji w tym co napislas/les. Tez czuje ze tak wlasnie jest bardzo czesto.

Gość onnnn
ale odleglosc spowodowana jest wakacjami, normalnie mieszkamy w 1 miescie

Gość onnnn
co znaczy walcz ??; > bo ja sie gubie w tym wszystkim, ona wie ze mi zalezy. wiem ze ona tez chciala by sprobowac aleeee.... mowi ze chce zwiazku na stale a nie jakies tam zabawy czy odskoczni od swojego bylego. chce sprobowac aleee... byly siedzi jej w glowie.... i tak naprawde nie wiem NIC

Gość miramisia
Piszesz nieskładnie :o Wakacje się zaraz skończą. To ile Wy macie lat? Macie, aby 18? ;)

Gość fgtyftyftyf
Jesli naprawde Ci na niej zalezy i czujesz cos do niej, to daj jej czas. Na pewno teraz sie nei okresli skoro powiedziala mu ze nie poukladala sobie jeszcze wszystkiego w glowie.

pyskacz jadowity naprawde masz duzo racji w tym co napislas/les. Tez czuje ze tak wlasnie jest bardzo czesto. -aś:) Dlatego nie można popaść właśnie w to "odchorowanie",bo to wcale nie jest dobry stan.

Gość onnnn
ja mam 24, ona 23

Gość fgtyftyftyf
mowi ze chce zwiazku na stale a nie jakies tam zabawy czy odskoczni od swojego bylego. Moze stracila zaufanie wraz z zakonczeniem wczesniejszego zwiazku. A moze dles jej jakis powod do tego zeby myslala ze nei traktujesz jej powaznie. To ma kontekt z tym bylym czy nie?

Gość miramisia
Oj tam, ja odchorowałam roczek i jakby z czystą kartą mogłam zacząć. To zależy od charakteru konkretnej osoby co się z nią podzieje podczas tzw. żałoby.