Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnn

ciagle siedzi jej w glowie byly

Polecane posty

co znaczy walcz ??; > bo ja sie gubie w tym wszystkim, ona wie ze mi zalezy. wiem ze ona tez chciala by sprobowac aleeee.... mowi ze chce zwiazku na stale a nie jakies tam zabawy czy odskoczni od swojego bylego. chce sprobowac aleee... byly siedzi jej w glowie.... i tak naprawde nie wiem NIC a może się boi? może spróbuj zająć jej czas? żeby nie miała czasu na myślenie o byłym:)

Gość fgtyftyftyf
To dobrze ze nie ma. Bedzie Jej i Tobie latwiej.

Gość miramisia
O ile mówi prawdę, że nie ma kontaktu ;)

Gość fgtyftyftyf
No pewnie ze tak. Poswiecaj jej tyle czasu na ile to jest tylko mozliwe. To na pewno pozwo jej szybciej zapomniec.

Gość onnnn
tylko ze ona jest 250 km ode mnie. dopiero w pazdzierniku bede mogl z nia wychodzic, ona teraz wieczorami pracuje zeby nie myslec o nim ? o tym wszystkim ?

Gość miramisia
To jedź do niej.

Gość fgtyftyftyf
To gadaj z nia nawet po 8 godzin dziennie przez telefon, interesuje sie tym co robi, o czym mysli. Jesli nei ma innej mozliwosci to wysylaj smsy. Na pewno dzieki temu poczuje ze jestes jej coraz blizszy i z czasem odblokuje sie, a stare wspomnienia zastapia nowe.

Gość onnnn
to nie takie proste jak myslisz, wez pojedz :D

Gość onnnn
zastanawiam sie czy nie zabrac jej gdzies, czy nie pojechac z nia gdzies tak zeby byla tylko ze mna, co wy na to ?

Gość fgtyftyftyf
To bardzo dobry pomysl. Jesli tylko masz taka mozliwosc to nie ma sie co zastanawiac.

Gość tra la lamilion100
Jeżeli ktoś mówi jesteś cudowny, ale.... To zaczynam nabierać podejrzliwości co do czystości intencji... Ale to Ty ją znasz, nie ja/my... Zrób to, co Ci rozum podpowiada ;)

Gość luizjana taka sobie
Tylko Ty może ją zabierzesz na wyjazd, zapłacisz, a ona będzie Ci opowiadała jaki to wspaniały był ten jej ex. Chociaz z drugiej strony moze to dobry pomysł, jak wypije trochę alkoholu to wyspiewa Ci jak na spowiedzi co i jak. Wtedy dowiesz się o czym tak naprawdę nie może zapomniec, a może tamten był sado- macho i tego jej brakuje.

Gość fgtyftyftyf
Jednym przechodzi wczesniej, drugim pozniej. Wg mnei nie ma co skreslac tak od razu dziewczyny. Poprostu wg mnie nie otrzasnela sie jeszcze z tego wszystkiego. Kochala go,albo byc moze jeszce troche kocha, dlatego porownuje. Co nei znaczy ze nie moze zapomniec i zakochac sie w Tobie. Teraz wszystko zalezy od Ciebie:)

Gość onnnn
DLACZEGO TE KOBIETY SA TAKIE CIEZKIE?? NIE MOGE TEGO ZROZUMIEC, KOLEJNE DNI MI LECA A JA TEGO EWENEMENTU NIE MOGE ZROZUMIEC!!:(

Gość fgtyftyftyf
Nie lam sie. Sa ciezke ale mozna to przezwyciezyc. Glowa do gory.

Gość onnnn
jest problem bo ja tez nie jestem w stanie sie otworzyc slyszac to wszystko, nawet jak bardzo chce, to mam z tym problem. kiedys dostalem ostro po dupie i teraz nie wiem czy zostawic czy walczyc, dziewczyna jest wspaniala, chcialbym z taka sprobowac..... ale z 2 strony nie chce przegrac. wiem wiem kto nie walczy ten nie ma.... nie wygrywa

Gość fgtyftyftyf
Poprostu nei wywieraj na niej presji, ale utwierdzaj w przekonaniu ze przeszlosc nie ma znaczenia i liczy sie przyszlosc. Mow jej ze moze byc szzcesliwa i zakochana w kims innym. Wspieraj ja jak pryjaciel a wszystko sie ulozy;)

Gość fgtyftyftyf
Mysle, ze masz szanse doprowadzic to do szczesliwego finalu. Nawet spora szanse jesli tylko sie nie poddasz.

Gość onnnn
mam nadzieje ze dam rade, bo naleze do ludzi ktorzy dosc szybko sie poddaja i zaczynaja wszystko olewac, tylko ze tym razem czuje ze to moze byc to cos. bede walczyl jak najdluzej:)

mam taką samą sytuację teraz, tylko, zę to ja teraz myśle o byłym.. i tego aktualnego chłopaka chyba to nudzi i go tracę powoli.. a ja go potrzebuje.... dlatego bądź przy niej... nie dośc, że musze walczyc z przeszłością to teraz martwię sie, ze tracę nowego goscia ;( i juz go chyba straciłam...

Gość onnnn
mozesz podac gg lub cos takiego zebysmy pogadali ?;>

hm gg raczej Ci nie podam sory , jak chcesz to Ty mozesz mi swoje napisać ;] to sie odezwę ;) albo maila jak chcesz ;)

Gość onnnn
9968198 czekam :)

Gość yooolkaaaaaa
nie warto walczyc wiem z doświadczenia . Tez szukałam kogos w zastepswie na byłego .Niestety on tylko pozniej cierpial a wmojej glowie i tak zawsze byl były:) i jest bo jestemy razem znow;) stara milosc przezwyciezy nowa

Gość onnnn
to jest inna sytuacja...