Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanie..

Hmmm ??:)

Polecane posty

Jakie miłe słówka mozna powiedziec facetowi ? Ze aż bedzie pragną ciebie :D Jezu . Gdy on mnie całuje mowi ze jestem cudowna mam ochote go zjesc :) Chce zeby czul to samo w pewnym sensie xD

xD no dobre . Ale one nie spelłniaja wszystkich wymagan.. Raczej jak powiedz ze mamusia przyjeżdza to ciebie nie zapragnie xD

no tak . jak na taki dłuższy czas mamusia przyjedzie to bedzie chciał cie wydupczyc tak ze nie bedzie mu potrzebny sex przez te 2 tyg :D

ta .. To czekam na kolejnych ludzi co moze spełnią moje oczekiwanie mi w koncu powiedza xD Chociaz tu tyle ludzi sobie lubi pozartowac wiec to chyba nie mozliwe :p

I co z tego ? Nie mam prawa wypowiadac się na różnych forach ? Więc własnie. Jeżeli masz ochote na dyskusje idz na ogolny. Piszesz nie na temat wiec . Zalosne . Co ja sie bede jezcze wypowiadac ;p Czekam aż ktos tu mądry odpowie . Na moje idiotyczne pytanie . Pozdrawiam ;]

XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD :)

zależy jakiemu facetowi ,bo każdy jest inny ,jeden mniej drugiej bardziej zawiły ,Chamciu ty jesteś prosty a N zawiły prawie jak wąż :p

vera w pomaranczach.. Heh :] Widze, że jestes w takich stronkach obeznana .. Pisałas już kiedyś do niej ? Juz mi sie nie chce z toba droczyc xD Męczące..

Gość A psik
na zdrówko :) nikt mi nie powie :)