Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabby23

dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość gabby23

Witam pisze tutaj poniewaz mam problem 23 pazdziernika mam swoje wesele. chcialabym ladnie wygladac ale juz nie wiem co robic mam tradzik juz wszystko stosowalam do tego mam bardzo kruchei brzydkie paznokcie. Znacie cos co mogloby mi pomóc?

masz jeszcze czas, dobrze, ze teraz o tym myslisz. jedynym wyjsciem jest wizyta u dermatologa - dostaniesz LEKI na recepte, a nie kosmetyki ze sklepu - one na pewno pomoga i nie probuj kolejnych super srodkow, ktore ktos poleci bo one nie maja takiej 'mocy' jak te dobrane przez dermatologa

Gość gabby23
a jak podleczyc te brzydkie paznokcie?

Gość gabby23
pije duzo wody odzywiam sie zdrowo dzisiaj kupilam sobie belisse na te paznokcie moze pomoze mi

Gość krucafuks
Manicure u kosmetyczki bedzie kosztowal tylko pare zlotych, wczesniej mozesz stosowac odzywke i witaminy. Jak jest bardzo zle, to mozna zrobic jakies krotkie, naturanie wygladajace tipsy.

Gość 4563
Belissa nie pomoze az tak bo ona zaczyna dzialac po ok 2, 3 miesiacach wiec nie urosna ci duzo pazurki.. Najlepiej jak zrobisz sobie ladny french u kosmetyczki na tipsach...

Gość na razie zainwestuj w regualr
ne wizyty u manikiurzystki powinna zdążyć "wyprowadzić" paznokcie, nadać im kształt itp. Zapytaj o dobrą odżywkę a jesli i tak nie będizesz zadowolona z efektu, przed ślubem mozesz sobie zrobić ładne krótkie sztuczne paznokcie

Gość na razie zainwestuj w regualr
jesli chodzi o trądzik - to do dermatologa biegiem marsz

Gość 4563
co do tradziku tak dermatlogo ale paznokcie nie wyregeneruja sie jej do pazdziernika.. to tylko 2 miesiace wiec w zuciu nie doprowadzi paznokci do ladnego stanu w 2 miesiace. wiem bo sama mam nieznosne paznokcie i zazywam witaminy i belisse juz od kilku miesiecy i uzywam odzywki sally hansen i powolutku rosna i regeneruja sie ale szybkiego efektu nie ma. Lepeij zrobic krotkie szklane tipsy zeby naturalnie wygladaly bo w zyciu nie da rady miec naturalnyhc ladnych paznocki w 2 miesiace ;)

Gość pewnie masz rację że 2 mies
to krótko, ale zawsze to jakaś baza, a tipsy i tak powinno sie kłaść na paznokcie podreperowane, bo trzeba je przecież nieco zeszlifować ps. szklane? nie słyszłam jeszcze o takich, co to za cudko?

Gość 4563
dlatego tez zazywaja ta belisse cos zawsze ci to da wiadomo i uzywaj odzywek tylko lepiej zainwestuj w jakas lepsza np sally hansen albo peggy sage, a przed slubem zrob sobie tipsy.. Szklane tipsy ma nie kazda kosmetyczka wiec trzeba pytac, a sa lepsze bo sa przezroczyste i wygladaja jak naturalne paznokcie jak sie je dobrze zrobi.. sa rewelacyjne naprawde..

Gość 4563
wpisz sobie w google szklane tipsy i w grafice wychodza zdjecia.. jezeli kosmetyczka ladnie zrobi nie za dlugie to naprawde wychodza jak naturalne... tylko na slub najlepszy bedzie french do pomalowania na tipsach