Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martini_86

Jutro ide do wróżki

Polecane posty

Jutro idę do wróżki, długo się na to nastawiałam psychicznie, potrzebowałam czasu aby się przygotować a może bałam się..bałam się że to co mi powie zakłuci mój spokojny świat,że powie że tkwię z wziązku bez przyszłości,że mój kochany facet mnie okłamuje, może zdradza, że nie widzi dla nas sensu bycia razem. teraz jestem na rozdrożu, nie wiem co robić, z jednej strony go nienawidzę z drugiej kocham do szaleńswta i nie wyobrażam sobie świata bez niego ale już wiem że to co mi powie pozwoli mi podjąć ostateczną decyzję co do naszej przyszłości i chcę to uslyszeć choć pewnie serce mi pęknie. dodam że każdy kto do niej pójdzie dowie się wszystkiego tego co było, jest i będzie pisane...3 moje koleżanki są w szoku po wiziycie u niej, wszystko sie albo sprawdziło albo powoli sprawdza, jutro czas na mnie! jestem gotowa aby poznać to co nas czeka....a wy byliście kiedyś u wróżki?

Gość Bella//
po co Ci wiedzieć, jaka będzie przyszłość? powie Ci tylko jedną z możliwości, np. że będziesz z tym facetem nieszczęśliwa to z nim zerwiesz i już jutro wszystkie przepowiednie nie będą miały sensu. A jeśli to nieprawda, bo bylibyście szczęśliwi? nie warto wierzyć bezkrytycznie

Gość gwiazddda55555555555
a skąd jest ta wróżka

Gość niewazny jest mój pseudonim
jak się nazywa ta wróżka?

Gość supersupemsmmmaa
a może najpierw tutaj spróbuj? wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go

Gość z opola?
a mozesz mi podac jakies dane? ja tez jestem z opola i moze sie wybiore. ile za wizyte?

hm....na forum to raczej danych jej nie będę podawać bo różne czubki tu przesiadują. przyjmuje na ulicy 1 maja, bierze 30 zł i wrózy albo z tarota albo ze zwykłych kart. popytaj znajomych na pewno ktoś o niej słyszał..ponoć jest nieomylna.....

Gość wierzaca, doswiadczajaca
wrozka to fantastyczny psycholog, niby wrozy wrozy a w miedzy czasie zada ci pare pytan tak ze sie nawet nie zcaiszze podajesz jej na tacy to co ma ci powiedziec...wiem bo bylam u wrozki i z takim sceptyzmem do tego podeszla...a chcialam pojsc do niej bo moim kolezankom tezsie posprawdzalo....a potem wyszlo ze kazdej powiedzial prawie to samo czyli standardowe rczeczy ktore moga sie wydarzyc cos jak np ooo bedzie jakis slub u pani w rodzinie lub u znajomych -byl kwiecien, to wiadomo ze szedl okres weselny i prawie zawszeznajdzie sie ktoskto sie bedzie chajtal....ja nie wierze ..

mysle sobie ze 30 zl to nie majątek,a moze otworzy mi oczy na pewne sprawy,kolezance dokladnie naswietlnila jej sytuacje rodzinna- wieloletnia separacja z mezem, jego kochanki, dokladnie opisała ich wspolne dzieci oraz ich partnerów, innej 2 dni przed rozstaniem z facetem przepowiedziala ze ja zostawi, itp itp...podejde do tego z lekkim dystansem ale jestem strasznie ciekawa....

Gość pannaMałgorzatka
ja tez zastanawiam się nad pójściem do wrózki, jestem strasznie ciekawa co by mi powiedziała...

Gość haloooooa
warto było?

Ehh...w sumie to sama nie wiem, tak jak pisała wczesniej wierzaca, doswiadczajaca jest super psychologiem. zapytała mnie o znaki- skoro jest wróżką to raczej powinna była wiedziec...;/..i generalnie bazowała na nich. niby wszystkie jego cechy się zgadzały- ale to mogły być cechy charakterystyczne dla jego znaku zodiaku. tak więc w jej niby wróżbach było wiele sprzeczności- z jednej strony przekreśliła nas,powiedziała ze ten związek( ponad 3 lata) nalezy juz do przeszłości( fakt, w sumie nie mamy konaku od poniedziałku) ale potem dodaje ze widzie nas razem w podrózy( mamy zapłaconą wycieczke na jesien) no i niby ślub i dziecko..;/...;/ ale że widzi wyraźnie ze wogole do siobie nie pasujemy ( charaktery, temperament) to nie bedzie dobry wybór,że teraz nie odejde, zrobie to jak juz bedzie o wiele za pozno, jak bede dojrzła kobieta,ze zycie z nim nie bedzie usłane rózami...nie wiem...:(..moze po prostu dopasowała do siebie wodnika- ja i panne jego....

Gość runagebo
czy ktos ma moze namiar do wrozki z 1 maja ? ja bylam u niej 2 lata temu i wszytko sie sprawdzilo..

Gość Arrrrrtek
Wróżki to sciema na maksa, to po prostu biznes robiony na naiwnych.

Gość AnielkaTTT
"ja bylam u niej 2 lata temu i wszytko sie sprawdzilo.." Sprawdziło się bo dałaś się zmanipulować i robiłaś wszystko, żeby ta wróżba się sprawdziła. Wrożbiartswo = manipulacja.

Gość runagebo
heh zadna manipulacja...jestem osoba,ktora zawsze robi to na coma ochote:) bylam 1 raz 2 lata temu z ciekawosci az dziwne ze dzieja sie czesto rzeczy od nas niezalezne

Gość gkjg
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://vsevidno.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość nataljajulia
ja też chcę dane to tej wróźki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!proszę!poluje na nia ale nikt jej nie zna!!!!!

Gość gość
Witajcie. Mnie również nurtowały różne problemy życiowe. Postanowiłem wybrać się do wróżki. Trafiłem przypadkowo do miejsca o magicznej nazwie Tarot w Opolu na Poświatowskiej. Bardzo się zdziwiłem jak wróżka powiedziała mi o rzeczach z przeszłości o których nie mogła wiedzieć. A co do przyszłości czas pokaże..... oby się sprawdziło. Polecam

Gość gość
Ja korzystałam z wrozbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i jak dotychczas jego wróżba sprawdziła się już w ponad 50% chociaż minęło dopiero 5 tygodni. Dla zainteresowanych tematem myślę że osoba warta uwagi.

Gość gość
Osobiście najczęściej korzystam ze strony http://ezowymiar.pl mam tam kilka wróżek (Irmina, Sigita, Arwena) do których dzwonię w razie problemów i które zawsze są w stanie mi pomóc.

Gość joahimka
Nie natrafiłam na dobrą wróżkę w opolu, niby są ale jak się okazuje nie są z opola, natrafiłam na wóżkę w necie na stronie ma swoją oferte. Każdy ma inne zdanie, ale o tej wróżce są udokumentowane opinie na jej stronie i tym się kierowałam. Udzieliła mi odpowiedzi kilka razy z czego jestem zadowolona bo z tego co powiedziała sprawdziło się dużo, moim zdaniem najlepiej trafia jak ktoś ma problemy z kimś chłopakiem itp. dobrze określi i ogólnie o tym. Wróżka Vitalissa na maila wrozka.vitalissa@gmail.com, nie mogę znaleźć strony, trzeba poszperać;-)

Gość gość
Zgadzam się Pani Grazyna z http://wrozkagauri.pl to zdecydowanie najlepsza z polecanych tutaj wróżek

Gość gość
idę do wróżki, znaczy idę do diabła! poczytaj sobie na tem temat

Gość gość
Co do http://wrozkagauri.pl/ to mogę potwierdzić, to wróżka konkretna, mila a przede wszystkim o dużej sprawdzalności.