Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka20

jak sobie poradzić Boże ja go kocham..

Polecane posty

Gość Kafeterianka20

jakiś czas temu zakochałam sie na zabój, zostawił mnie ale dla niego zrobiłabym wszystko, był wyjątkowy oddałabym za niego życie. Zdradził mnie z moja 'przyjaciółką' ale ja go nadal kocham.. kilka dni temu utopił się.. nie żyje a ja nie wyobrażam sobie życia bez niego. jutro ide na pogrzeb to boli, boze ja sie nie chce juz obudzić..:(

Gość Kafeterianka20
wiecie co mnie bardziej boli. to ze znajomi współczuja mojej eks przyjaciółce a ona sie nim bawila bo jego kolega jej nie chciał.. ja dla niego zrobilabym wszystko.. chcial zebym jechala nad wode z nim ale nie moglam i co sie stało:( nie zyje jak go jutro zobcze w trumne dlaczego.. ja chce z nim być, to nie powinno sie zdarzyc

a jakie masz teraz kontakty z przyjaciolka ? naprawde Ci nie zazdroszcze i wspolczuję... ale mam nadzieje, ze dasz sobie rade. Pamietaj, ze jezeli masz dosyc dotychczasowego zycia mozesz je zmienic... a zycie naprawde jest piekne. I prosze nie zabij sie przez faceta ktory Cie zdradzil z dla Cibie pewnie najblizsza osoba czyli ta przyjaciolka. Z reszta napewno jest osoba, ktora Cie kocha, wiec pomysl o tej jednej osobie i pomysl, ze nie mozesz dla tej osoby zrobic czegos takiego, zeby tak samo sie ktos czul jak wlasnie Ty teraz. Trzymaj sie...

Gość Kafeterianka20
:(;(

Gość Kafeterianka20
nie mam nikogo, a sercem jestem z nim .. nie wieze ze nie żyje to jest koszmar:( ja chce z nim byc czuje ze brakuje mi tchu

Gość pudernica ze szczecina
I to cie boli najbardziej? Ze jej beda skladac kondolencje?

Gość Kafeterianka20
nie ze jej ale ze ja go kocham a ona udaje załamana i to ze go nigdy nie zobacze :( jutro ostani raz w trumnie BOŻE

no to trudno, jeszcze bedziesz miec... ja juz Cie lubie chociaz Cie nie znam. ale widac, ze jestes czula i mila osoba. ja bym pewnie nie raz przeklela w Twojej wypowiedzi jakbym ja ja pisala ;p

Gość Kafeterianka20
nie mam na co przeklinać nic nie zmienie, a za polubienie dziekuje miłe. na znajomych nie ma co liczyć nawet na rodzine.. to jest dziwna sytuacja moja pierwsza taka a uczucia silne

Gość Kafeterianka20
nie mogłam, jakbym wiedziałą to bym go na krok nie odpuściła

racja... no widzisz trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej. widocznie mialo tak byc i tyle, nie ma co gdybać. " bo ja gdybym nie wyszla na ulice nie zostalabym potracona " ... mhm co sie stalo to sie stalo.

Gość Kafeterianka20
co ja moge, to nie buł moj chłopak nie mialam obowiązku jechać ale czuje sie okropnie a jutro nie wiem czy dam rade, serce mi peknie

Gość Kafeterianka20
co ja mam zrobić jak jutro otworzą trumne i on bedzie lezal bez zycia bez usmiechu , nie chce sie obudzic jutro

wez sobie jakies tabletki na uspokojenie... bo jeszcze tam padniesz... no ale musisz isc ! ja bym sobie nie darowala tego. pozegnaj sie z Nim jutro raz na zawsze. aby to byl koniec początku. zacznij potem nomalnie zyc, sprobuj moze Ci sie uda. nie musisz o nim zapominac, bedziesz miala go na zawsze w sercu...

Gość ja Cie doskonale rozuemiem.
mialam cos podobnego w zyciu..

Gość Kafeterianka20
pójde na pewno ale nie gwarantuje ze dobrze bedzie tabletki moze wezme ale piłam trudno ciezko jest, nie zalezy mi na niczym on tam lezy sam boze;(

Gość Kafeterianka20
ide zeby jutro jakos dac rade to bedzie horror zycie straci sens juz na zawsze

ooo no to cale szczescie. no wlasnie przydaloby sie, zebys byla wyspana. chociaz i tak zaloze sie, ze nie zasniesz. mam nazieje, ze chociaz troche, pomoglam, pocieszylam. (pieknie, znowu 1.30, juz dawno po dobranocce, powinnam spac. to sie wczesniej polozylam.eh) Dobraaanocc, trzymaj się ;))

Gość Kafeterianka20
dzieki za wszystko, to juz za pare godzin..