Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E*milka.

CZY żeby mieć KOLCZYK W PĘPKU...trzeba mieć WKLĘSŁY PĘPEK??

Polecane posty

Gość E*milka.

Urodziłam 2 dzieci. Skóra na brzuchu jest ładna,ale pępek :O... Pępek jest bardzo brzydki,taki troszke odstający u góry (wiem dziwne to) no i myślałam o kolczyku,żeby zasłonił ten pępek,ale nie wiem czy taki pępek 'się nadaje'. On naprawdę szpeci mój brzuch i w tym wypadku wolę mieć właśnie kolczyka niż 'to coś'. Może są tu dziewczyny.które mają kolczyk w pępku i są obeznane w temacie. Z góry będę wdzięczna za odpowiedzi. Złośliwym i przykrym komentarzom podziękuje.

Gość E*milka.
ah, no mogłoby nie być tego pępka :)

Gość E*milka.
Niestety pisze z telefonu i nie mam jak wkleić zdjęcia :(

Wlasnie tak z tego co zauwazylem to tylko dziewczyny z wkleslym pepkiem robia tam kolczyk bo on wtedy fajnie wypelnia ta dziurke a nie wiem jak wyglada kolczyk na odstajacym pepku bo jeszcze takiego nie widzialem ;/

Gość E*milka.
chcę dla własnego lepszego samopoczucia zakryć ten pępek. Nie wywalam brzucha na wierzch,ale w okresie letnim np często jeździmy na plaże,na działkę do znajomych (tam przeważnie staram sie nie pokazywać brzucha) i wstydze się tego pępka

Gość E*milka.
oczywiście na plaży muszę go pokazać,a nie lubie jak sie niektórzy perfidnie gapią się na brzuch i doszukują się bóg wie czego

Gość scxscxscx
Najlepiej mieć trochę oleju we łbie i kolczyka w pępku nie zakładać ! Dla kolczyków są uszy i tylko uszy .

Gość E*milka.
kurde szkoda :(

moze zrob jakis fajny tatuaz ktorego elementem bedzie wlasnie ten pepek i ludzie beda sie patrzec z podziwem a nie ze zdziwieniem :)

Gość E*milka.
pisałam już że nie mam jak wkleić zdjęcia. Tatuaż na brzuchy o nie :D on jest do końca życia,a kolczyk zawsze wyjme. Będę musiała se pogodzić że taki mam:)

Gość E*milka.
tak,ale tatuaże na brzuchu jakoś do mnie nie przemawiają :) podobają mi się w innym miejscu. Po za tym tatuaże fajnie wyglądają u mężczyzn.

Gość E*milka.
zabieg pewnie troszkę kosztuje,ale w sumie to nie głupi pomysł :) muszę poczytać czy robią coś takiego i gdzie

Gość E*milka.
niestety mam problem z tyciem :) zawsze byłam szczupła i nawet kiedyś jak chciałam przytyć, przed urodzeniem dzieci,to nie mogłam. Może takie geny

widzisz czyli problem twego pepka niebyl by problemem gdyby nie waga moze poszukaj na internecie jakiejs diety zeby przytyc choc troszke polecam bialko na mase przytylem 7 kg w 2 miesiace jak dla mnie to dobry wynik ;p tylko do tego trzeba cwiczyc ale mysle ze to chyba nie jest wielki problem ;p

Gość E*milka.
dzięki za odpowiedzi. :) mykam bo dzieciaki wstały papa