Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca111

ostry i nagły ból lewego jajnika

Polecane posty

Gość oczekująca111

Witam, prosze o poradę, dzisiaj mam 30 dzień cyklu, długość cyklu waha się od 32-38 dni różnie to jest, a czasem, ale b. rzadko @ mam co 28 dni. Dodam, że 19 dnia cyklu poszliśmy z mężem na całość, zaczęliśmy starać się o dziecko. Dzisiaj złapał mnie nagły i ostry ból lewego jajnika - 4 razy raz za razem. Nigdy takiego bólu nie miałam wcześniej. Nie wiem czy jestem w ciąży, bo jeszcze za wcześnie na robienie testu, ale mam ból piersi i częściej oddaję mocz, dzisiaj nawet w nocy wstawałam. Ostatni tydzień codziennie boli podbrzusze, nie mocno ale cały czas odczuwam dyskomfort i bolały lędźwie. Proszę doświadczone osoby o wypowiedź, czy taki ból może oznaczać, że jednak będę mamą?Nie mam jeszcze dzieci, więc zero doświadczenia zatem proszę o opinie.

Gość oczekująca111
up up

Gość Kafeterianka252
Idz do apteki po test i zrób jutro rano:) ja zrobiłam w dniu spodziewanej @, ok 15 i wyszły2 kreseczki:):) Co to był za wspaniały moment.....

Gość Kafeterianka252
I wiem, jak to jest jak sie o bobaska starasz... Pewnego cyklu miałam wszystkie objawy i bóle- ciąży nie było, nast. miesiaca, nie wpatrywałam się w siebie, nie myslalam o dzidzi( co było bardzo trudne:)) mówiłam, że co ma byc, to bedzie:), korciło mnie na zrobienie testu i zrobiłam:) najpiekniejszy moment w zyciu:):) Zrob jutro test jak bedzie 31 dc. A ból moze oznaczac wszystko. ja mialam tylko śluz jak w dni płodne, temp jak przed okresem, i lekko mnie kuło w pachwinie( okolicach). Powodzenia!

Gość Kafeterianka252
no i ogólnie czułam sie jak przed okresem i myslałam, że nic z tego nie bedzie, a jutro bedzie 16 tc!

Gość oczekująca111
a nie za wcześnie, mam cykle nawet do 38 dni?

Gość oczekująca111
ogólnie nie miewam bólu brzucha przed okresem, jedynie w pierwszym dniu lub dzień przed spodziewaną@

Gość oczekująca111
Kafeterianka 252 też bym chciała być tak mile zaskoczona, zwłaszcza, że to pierwsze starania takie na poważne

Gość Kafeterianka252
Próbuj:)

Gość oczekująca111
spróbuję jutro w takim razie, a ty Kafeterianka252 się czujesz w ciąży? Pracujesz?

Gość oczekująca111
oczywiście miało być jak się czujesz w ciąży?

Gość Kafeterianka252
Okropnie, wszystko boli, problemy ze snem, 3 miesiac ciagle wymiotowałam, mam krostki, włosy na piersiach i brzuchu, mimo dbania o skórę rozstępy, ale dla mojego skarba przecierpie wszystko:):) nie pracuje, moj maz tak

Gość gość
Albo na okres albo masz torbiela .

Gość gryczka
Trudno powiedzieć, na pewno nie jest to objaw według którego można by wyrokowac, że się udało. W moim przypadku takie ostre bóle wystąpiły ok.4 dni przed spodziewaną miesiączką i wtedy test był już pozytywny (choć druga kreska bardzo blada). Ale taki ból może też być oznaką torbieli na przykład albo po prostu zbliżającej się miesiączki... Jedyny sposób żeby się dowiedzieć, to zrobić test w dniu spodziewanej @. Powodzenia!