Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgggiy

Wirtualny cmentarz

Polecane posty

To jest popierodolone dla ludzi ktorym nie chce sie ruszyc dupy na centarz po pierdolna jakis durny znaczek na stronce i mysla ze wszystko jest ok

Gość ghgggiy
Jak powstała NK to już wtedy myślałem że kiedyś powstanie strona zmarłych. Moje czarne myśli stały się prawdą.Bardzo niesmaczny sposób na zarobieniu na zmarłych.Najgorsze że ludzie to kupili niedługo takie wirtualne cmentarze bedą konkurować z rzeczywistymi.

Gość ghgggiy
Posrało ich za groby specjalne każą sobie jeszcze płacić i to 25zł a za znicze także.

Gość Marek Biernacki
a nie pomyśleliście że nie każdy ma cmentarz gdzie pochowano swoich bliskich pod domem i nie ma możliwości odwiedzania tak często jakby chciał? myślę że to fajny pomysł i często odwiedzam www.nekropolia.pl ostatnio mówiono o tym portalu w TVN i tak do niego dotarłem. myślę że to dobry pomysł a nagrobki bliskich i tak odwiedzam także normalnie

Gość ghgggiy
Dla mnie jest to jakby przyrównanie zmarłej osoby do bohatera gry komputerowej. Nawet jak ktoś ma osobę daleko i nie może jej często odwiedzać to wystarczy że się za nią pomodli a nie założy grobik na tej stronie.

Witam! To się dostało wirtualnym nekropoliom, trochę słusznie jak można płacić za "zapalenie znicza" czyli kliknięcie myszką. Co do idei powstania tego typu stron zgadzam się, jednak wszystko powinno mieć swój smak i "dobry obyczaj" a łączenie wspominania zmarłych z dawką komercji jest porażką. Ja znam stronę do której czasami wracam http://odeszli-pamietamy.pl Prawdziwe, a nie wirtualne cmentarze, praktyczne informacje, profile zmarłych, wzruszające wspomnienia...że też komuś chce się za darmo to administrować. Jeżeli tak to będzie dalej wyglądać to życzę redakcji wszystkiego dobrego i dziękuję za pobudzanie mnie do zadumy. Ps. Zapalono tam już ponad 85 tyś zniczy ( 1 znicz/dobę) ja pewnie zapaliłam 30 i nie zapłaciłam ani grosza