Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbkjsbjkbjktbjb

Najszybszy wygrywa

Polecane posty

Gość jbkjsbjkbjktbjb

Hej, grał ktoś w to? do wygrania telewizory i laptopy. Tak się zastanawiam czy nie ma w tym jakiegoś haczyka. No i czy ktoś faktycznie wygrał.

Gość ADOLF AICHMA
W najszybszy wygrywa w tym konkursie zamiast IPHONA4 FACET DOSTAL FLASZKIE Taniego Wina

Gość pracownik play
Podając dane, 'dajesz' je różnym firmom np PLAY, Dzwonie właśnie do takich naiwniaków i wciskam im plany taryfowe

Gość Była pracownica Play
Witam kolegę z góry, ta sama branża ;) Ja na szczęście już po wątpliwej przyjemności pracy, która składa się na dzwonienie do ludzi z konkursów 'trzy dupy za talerz zupy' ;) A ile umów się na tym kręci ... ;) Dzięki naiwniakom z 'najszybszy wygrywa' Play ciągle przybywa klientów ;D

Gość Izzbizz
Ja regularnie kasuję maile od ClickQuickNow ze swojej skrzynki, ale może powinnam odpisać i poprosić o wykasowanie mojego adresu z bazy danych? Zadziała?

Gość chyba jestem chora
nie zadziała, pomimo tego że kilkakrotnie wypisywałam się prosiłam o usunięcie adresu mailowego i tak dostaje tonę śmieci na skrzynkę

Gość informatyk123456789
jedno wielkie OSZUSTWO! grałam przez 3 edycje byłam na pierwszym miejscu nawet a wygrały osoby które nawet nie brały udziału w konkursie ! co lepsze do wybrania różne nagrody a zauważcie że zamiast wygrywanych samochodów fikcyjne osoby wygrywały laptopy lub 1000 zł. zarejestrujesz się stracisz dane osobowe i będą do ciebie wydzwaniać z reklamami i wciskać oferty. CHCESZ STRACIĆ CZAS TO GRAJ