Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidkara2

nocne bóle brzucha u dwulatka,co to moze byc?

Polecane posty

Gość kidkara2

od dwoch dni w nocy dziecko przbudza mi sie co godzine i wygina,jakby bolał go brzuch,łapie za pępek i brzuch, dodam ze w dzien na nic sie nie skarzy,jest alergikiem(białko kurze ,mleko go uczula),wczoraj leciała mu krew z nosa,ide do lekarza,ale sama nie wiem co to moze oznaczac,moze mialyscie podobne objawy u waszych dzieci??

Gość wujajanek
owsiki

Gość zrób badania na
pasozyty , glista ludzka i owsiki

Gość _kallijka_
Badania w kierunku robali, idź po skierowanie do lekarza albo profilaktycznie odrobacz.

Gość kidkara2
a jak sie profilsktycznie odrobacza?

Gość kidkara2
ale po co profilaktycznie odrobaczac jak sie moze okazac,ze to nie od robali???on ma alergie wiec moze cos zjadł co mu zaskzodziło jadł ogorki surowe mizerie

Gość wdwqdwd
U mnie zawsze ogórki się ciężko trawiły zwłaszcza jak zjadłam kanapki z ogórem na noc:o Brzuch mnie bolał i odbić mi się nie mogło. Więc może po ogórach go brzuch boli. ALe ta krew z nosa powinna być powodem udania się do lekarza i zrobieniu badań.

Gość zrób badania na
tak czy siak zrób badania na pasozyty, bo dzieci w tym wieku czesto maja

Gość upsa
a kaszle przy tym ?wieczorami lub rano?

Gość kokojambo
Przy kaszlu bardzo możliwe pasożyty.

Witam Ja porosiłam swoja lekarke o jakis lek na odrobaczywienie-profilaktycznie Dziecko chodzi do przedszkola, wszystko pcha do buzi, wiec jest prawdopodobienstwo robakow Przepisała mi lek o nazwie Pyrantelium . Dałam łyżeczke jednorazowo i po 7-10 dniach ponownie łyżeczke

kidkara 2- to bylo do Ciebie, bo pytałas o profilaktyczne odrobaczywienie.:) Mój synek miał takie bole brzucha po antybiotyku. jechałam z nim w nocy na pogotowie,dostał czopki rozkurczowe i zmieniony antybiotyk Napisz jakbędziecie po wizzycie

Gość upsa
profilaktycznie MUSI sie odrobaczac cała rodzina-samemu dziecku nie pomoze

Gość moj glos
a moze zwrocic baczniejsza uwage na produkty zawierajace gluten?(teraz ta choroba nie dotyczy tylko dzieci)a przy okazji lekarze zwracaja czesta uwage na mleko iz ono jest powodem wielu dolegliwosci,a tym czasem moga byc to produkty zbozowe.To tylko taka podpowiedz,poniewaz ja sama borykalam sie z bolami brzucha i dopiero po wielu latach dowiedzialam sie,ze mam celialie.