Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra chandra.:(

Ludzie co ja ma teraz zrobic?

Polecane posty

Dzisiaj po miesiacu pracy zostalam zwolniona bez jakiegos konkretnego powodu. Dobrze sie wywiazywalam z powierzonych mi zadac niczym sie nie wyroznialam od osob pracujacych tam od kilka lat. Ludzie co jest? Jestem zalamana :( czego ci pracodawcy chca?

Gość bezecnik86
uśmiechu chcą jak wiecznie skrzywiona i kwaśna chodzisz to co się dziwisz , tych co się uśmiechają nie zwalniają , pracodawca lubi jak pracownik jest zadowolony :D

Gość czarnucha 77
kapitalizm kochana,kapitalizm

Gość mkjkjkjkasssaa
Nie koniecznie osoba która dobrze pracuje utrzyma się w pracy. Takie czasy, ze trzeba być przebojowym, fajnym, pasować do ludzi. Jeżeli ktoś taki nie jest to moze zostać z tego powodu zwolniony.

Gość mkjkjkjkasssaa
"uśmiechu chcą jak wiecznie skrzywiona i kwaśna chodzisz to co się dziwisz , tych co się uśmiechają nie zwalniają , pracodawca lubi jak pracownik jest zadowolony " To też nie jest do końca prawda bo jeśli się ktoś uśmiecha a nie pasuje z chrakteru do innych pracowników to za to też moze zostać zwolniony.

Trzeba było się spytać z jakiego powodu Cię zwalniają i byś wiedziała

skad wiecie ze chodze skrzywiona i ze sie nie usmiecham? JEstem zupelnie inaczej. Jestem osoba bardzo pogodna i lubiana. Pracodawca nie podal konkretnego powodu zwolnienia, osoby z ktorymi pracowalam byly zdziwione tym faktem i mowili ze prawdopodobnie ktos juz jest na moje miejsce

sadzac po niektorych wpisach liczy sie usmiech i przebojowoc a nie wydajnosc w pracy

Gość vbvdfhgf
No to może ma już kogoś na Twoje miejsce. To, że się spodobałaś innym pracownikom i że sie uśmiechasz nie znaczy, że się spodobałaś szefowi. Mogło mu przecież coś w Tobie nie pasować. Liczy sie oczywiście to jak osoba wykonuje zawód ale czasem może nie starczyć.

Gość vbvdfhgf
Wiesz ile osób dobrze pracuje? Szef ma duzy wybór więc pomyśl sama kogo wybierze: dobrego pracownika którego charakter mu odpowiada czy takiego co umiejętnie wykonuje swój zawód ale do niego nie pasuje.