Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaskaaaa

potrzebuje was dziewczyny!!!!!!!!

Polecane posty

Gość grubaskaaaa

jestem na diecie juz miesiac. schudlam 6kg i ani razu nie zgrzeszylam. teraz mam zalamanie, jezyk mi do dooopy ucieka!!!!! mam taka ochote na pizze!!!! siedze juz z telefonem w ręku! ostatnia w was nadzieja. zmotywujcie mnie jakoś!

Gość szybko po melona

Gość szybko po melona
nie tuczy a zatka Cie, nie lam sie bo bedziesz czesciej tak robisz i utyjesz tyle ile schudlas :-0, powiesz a raz pizza a jutro paczus itd.... szkoda Twojego trudu.........

skad ja znam te zmagania z jedzeniem... odetchnij gleboko. uswiadom sobie raz jeszcze swoj cel. idzie ci tak dobrze, warto to niweczyc dla 15 minut przyjemnosci w buzi...? zjesz i bedzie tak samo, tylko ze przybedzie oponek na brzuszku...;)

Gość polejkola
i co ci to da? Chwila przyjemnoiści a później wyrzuty...

Gość kokojumboidoprzoodu
Zadzwoooooń ,, no już dawaj mniaaaam pyszna pizzunia ociekająca serem achhhh i ten zapach .... mniaaaam

Gość grubaskaaaa
no już 6 mi poleciało. jeszcze 9 i bede szczesliwa. wszystko przez to, ze przechodzilam obok pizzeri, te zapachy i jeszcze ludzie na zewnatrz jedzacy :( kuuuuurrrdeeeeeee

Gość dedededede
zrób sobię coś ala pizza tyle, że dietetycznie i sie nasycisz. w ogole powinnaś coś zjesc, bo pewnie glodna jesteś!

Gość danby
zrob sobie salatke jakas, albo cos innego lekkiego. pomysl jak sie pozniej po zjedzeniu tej pizzy bedziesz czula, bedziesz zla na siebie ze sie zlamalas

Gość grubaskaaaa
glodna to ja jestem juz od miesiaca! ala pizza czyli co? zaciekawilo mnie

Gość wymarzona
zrob sobie lepiej koktail owocowy,jest pyszny zdrowy i odzywczy. Ja robie z 2 banany,jablko,kiwi a jak mam mango to zamiast kiwi go daje.

Gość ja bym poszla
kurcze a mnie fast foody nie pociagaja, moge przechodzic 100 razy obok pizzerii i mnie nie skusi... :-) jestem z siebie dumna, ale to tez widac po figurze... Pozdrawiam i zjedz cos, nie gloduj... Moze nie utyjesz od tej pizzy, skoro tak bardzo musisz... :-)

Gość dedededede
zrób sobie np pół porcji ciemnego ryżu z sosem pomidorowym plus dużo bazylii. możesz dodać do tego np kurczaka zawsze to lepsze niz pizza, a smaczek podobny 🖐️

Gość grubaskaaaa
wiesz ja jak sie nie odchudzalam to moglam chodzic obok wszystkiego i mnie nie ciagnelo specjalnie. dopiero jak poszlam na diete. wiesz co glod robi z czlowieka ? :( pomysl z ryzem fajny. macie jeszcze jakies pomysly co mozna zjesc tak w smak pizzy?

Gość ja bym poszla
alez wiem co znaczy byc glodna, poza tym wcale zdrowo sie nie odzywiam. jak mnie glod dopada robie sobie warzywa na patelniez bulka tarta z ryzem.

Gość grubaskaaaa
jednak zamówiłam ta pizze :( wegeterianska. wzielam jedynie srednia i wiecie co? zjadlam tylko 2 kawalki. po 2 myslałam, ze pękne! mam pelny brzuch, nasycilam moja psychike i mam dosyc. mysle, że te 2 kawalki to niedużo. na kolacje zjem cos lekkiego bardzo i mysle, ze bedzie ok. reszte pizzy oddalam siostrze :)