Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam juz 23 lata

Kurs na prawo jazdy, jestem załamana.

Polecane posty

Gość gość
A może idz do https://manewr.com.pl - ja robilam u nich kurs prawa jazdy i jestem zadowolona. instruktorów maja super, wyrozumialych ale stanowczych, ktorzy potrafia przekazac wiedze i nauczyc jezdzic. polecam bardzo!

Gość gość
Też nie szło więc zrezygnowałam a koleżanki kupiły mi na pocieszenie prawko z offshoreidcardscom. Kto nie wiedział to wkręcił się, że to oryginalne.

Gość Magda

Raczej nie radzę iść ta drogą bo to może skończyć się niestety tragicznie.  Jestem zdania, że jeżeli nie idzienam podczas zdania prawa jazdy to trzeba brać dodatkowe godziny i jeździć. Ja tak zrobiłam jak chodziłam na kurs do tego ośrodka www.alien.szczecin.pl i moją piętą achillesową było wszelkiero rodzaju parkowanie. Wykupiłam dodatkowe godziny na samo parkowanie i zadałam. 

Gość Darkaa

Ja natomiast mogę polecić Ci, abyś sprawdziła ofertę szkoły jazdy OSK Pegaz która zdecydowanie zasługuje na wyróżnienie ze względu na jakość nauczania, wysoką zdawalność i do tego konkurencyjną ofertą pod względem ceny. Działają w Poznaniu, także odwiedź www.prawojazdy-poznan.com.pl/ gdzie dokładnie i więcej dowiecie się m.in o ich instruktorach oraz najbliższych kursach. 

Gość gość

Najważniejsze jest znalezienie porządnej szkoły nauki jazdy, w której nas wszystkiego nauczą.  Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Olsztyna mogę polecić Ośrodka Szkolenia Kierowców TEST. Dzięki nim mam już swoje prawo jazdy.