Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

claudina

gynoflor bez lodowki

Polecane posty

witam, kupilam gynoflor 3 tyg temu i nie przechowywalam go w lodowce przez nieuwage, teraz chce go zastosowac, czy nadal sie nadaje do zastosowania? oczywiscie ani lekarz ani farmaceutka nie poinformowali mnie ze trzeba ten lek trzymac w lodowce..

Gość pysianiulka
to w aptece nie dodawali do opakowania nowej lodówki?

Gość Peytonnn22
gynoflor to sa tabletki dopochwowe

Gość Peytonnn22
proszeee pomozcie :( brac ? bardzo mi zalezy na tych tabletkach bo zakonczaja one moja kuracje gynalginem i macmiror

Gość Peytonnn22
ale az na tydzien ? znalazlam w internecie taka informacje http://leki-informacje.pl/651,1,pytania,gynoflor_przechowywanie.html to w sumie chyba wiarygodne zrodlo ...

Gość Peytonnn22
a tak w ogole to dlaczego stosujesz tak dlugo gynoflor ? ten lek zawiera hormony, mozna go tak dlugo stosowac ?

Gość Peytonnn22
ale tak jak pisalam ten lek zawiera hormony. tak Ci zalecil lekarz ? bo ja slyszalam , ze tego leku nie mozna sobie przyjmowac od tak wedlug uznania, tylko trzeba przechodzic okreslona kuracje

Tak wiem ze zawiera Hormony. Tu w Niemczech jest tylko na rezepte,Oczywiscie ze biore to w porozumieniu z lekarzem.

Gość Peytonnn22
w Polsce tez jest tylko na recepte :) pare osob na innych forach pisalo ze gynoflor stracil na swoim dzialaniu ale mysle ze to co w wczesniejszym linku przeczytalam jest bardziej wiarygodne