Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiś Człowiek

Pomóżcie mi! Proszę! To bardzo ważne!

Polecane posty

Gość Jakiś Człowiek

Wiem, że nie będziecie chcieli mi uwierzyć ale nie mam wyjścia. Muszę spróbować! Jestem zamknięty w szpitalu psychiatrycznym. Pozwolili mi mieć laptopa, nie wiedzą, że rodzina przemyciła mi antenę do internetu. Chcą mnie uciszyć! Nie jestem wariatem! Po prostu za dużo wiem! Błagam ratujcie mnie i świat! To już niedługo nadejdzie! Dwa straszliwe potwory! Przybędą na ziemię z innego wymiaru. Będą pożerać ludzi, psy i zwierzęta. Będą mordować zabijać i kraść! To będzie koniec! KONIEC! Upadek ludzkości! Tylko ja wiem jak to powstrzymać! Widziałem to w wizjach. Wiem co należy robić! Ale oni mnie tutaj trzymają, twierdzą, że jestem wariatem! Wmawiają mi schizofrenię psychodeliczno maniakalną! To nie prawda! Nie jestem wariatem! Ja po prostu wiem co czeka ten świat! Musimy walczyć! Pomóżcie mi! Przygotujcie moją ucieczkę! Stanę na czele ludzkości bo tylko ja wiem jak zatrzymać te potwory! Jeszcze nie jest za późno! Pomocy! Pomocy dla świata!

Gość Jakiś Człowiek
Czemu nikt się nie odzywa! Ludzie! Wiecie co was czeka!?!?! Uwierzcie! Chcę was ratować!

Gość kotzyk w kratkę
motzne :classic_cool:

Gość ufff jak goraco
ja Ci wierze, a gdzie jestes w tym szpitalu?

Gość Jakiś Człowiek
Jestem w szpitalu psychiatrycznym tylko to wiem! Nie wiem gdzie bo mnie wieźli zamkniętego po tym jak dostałem ataku szału. Siedzę tu już miesiąc ale że jestem spokojny to mi dali spokój. Wcześniej dostałem ataku szału bo wprowadzałem się w trans konieczny do pokonania potworów i trochę przesadziłem. Związali mnie w kaftan bezpieczeństwa zamknęli do samochodu i wywieźli. Podali mi też jakieś leki i zasnąłem. Obudziłem się w szpitalu. Byłem w kaftanie a w drzwiach nie było klamki. Teraz jestem na lekach więc nie mogę wprawić się w trans. Oni mówią, że mnie wypiszą ale kłamią! Kłamią żebym nie walczył!

Gość Jakiś Człowiek
Ach, chyba nie zrozumiałem pytania. Jestem na swoim łóżku, siedzę i udaję, że gram w pasjansa. Obok Napoleon szykuje się do bitwy pod Waterloo. Nawet równy koleś, mam nadzieję, że wygra, choć wiem, że to wariat. Ja jestem tu jedynym normalnym człowiekiem!

Gość ufff jak goraco
to rudnio Cie, uwolnic i uratowac, jak nie wiadomo gdzie przebywasz. To siedz tam dalej..

Gość Jakiś Człowiek
NIE! Uratujcie mnie! Oni chcą zagłady świata! To forum to moja ostatnia nadzieja!!!!

Gość taksobieczytam.
:D w koncu cos wesołego:)

Gość MONIKA1974
Dobre:)

Gość ufff jak goraco
jak Cie ratowac jak nie wiadomo gdzie ty jestes??? no jak? trudno zgladza nas to zgladza te potwory, chyba,ze powiedz gdzie mamy Cie ratowac

Gość Jakiś Człowiek
Ludzie zrozumcie! Dlaczego wam się wydaje, że to są jakieś żarty! To jest szczera prawda! Mam wam dać dowód! Dobrze! Zrobię to! Złamię zasady bo to wiedza tajemna ale nie mam wyjścia! 1. Dwa straszliwe potwory Skll i Hati goniące Słońce (Sol) i Księżyc (Maniego) wreszcie dopadną swe ofiary. Wtedy Słońce i Księżyc przestaną istnieć, gwiazdy pospadają i cały nieboskłon ulegnie zniszczeniu 2. Zapieją koguty, wzywając do walki: Fjalar w Jotunheimie, Gullinkambi w Asgardzie i kogut koloru rdzy w Niflheimie 3. Garm, pies piekieł, głośno zaszczeka. Na ten sygnał więzy krępujące Lokiego i Fenrira opadną 4. Loki i Fenrir (straszliwy wilk związany przez bogów) uwolnią się z więzów i postanowią zemścić się na bogach. Wąż Midgardu wyjdzie z wody na ląd, a Loki, wraz z olbrzymami i innymi sprzymierzonymi mu potworami, na statkach, aby zemścić się na swych wrogach. Hajmdal (bóg-strażnik przejścia ze świata śmiertelników, Midgardu, do świata bogów, Asgardu), widząc zbliżających się wrogów, zagra po raz ostatni na rogu Gjallarhorn, tak głośno, że słychać go będzie we wszystkich dziewięciu światach. Pod ciężarem przechodzących po nim gigantów i potworów zawali się również sam Bifrost, Tęczowy Most przeprawa między światami strzeżona przez Hajmdala, boga czujności. 5. Odyn wyprowadzi swych wojowników z Walhalli, by wzięli udział w bitwie. Odyn zginie jednak pożarty przez Fenrira. Pomści go Widar. Na widok śmierci Odyna Frigg zapłacze po raz drugi. 6. Loki i Hajmdal pozabijają się nawzajem. 7. Thor zgładzi straszliwego węża Jormunganda, lecz sam umrze od jego jadu. 8. Tyr zginie w pojedynku z Garmem, jednocześnie go zabijając. 9. Zginą wszyscy bogowie, a armia Lokiego będzie walczyć z wojownikami Walhalli (wojownikami zwanymi einherjerami) do samego końca. 10. Na koniec ognisty olbrzym Surtr, władca Muspelheimu, używając płomiennego miecza zemsty, podpali Asgard i pozostałe światy. Wtedy wszystko zostanie zniszczone. Czy teraz mi wierzycie! Czy mi wierzycie! Musicie mi wierzyć!

Gość ufff jak goraco
powiedz co robic, zeby cie ratowac?

Gość Jakiś Człowiek
Dobrze, nie ma czasu do stracenia! Będę kierował akcją ratowania świata ze szpitala! Nie ma wyjścia. Przygotowujcie wywary, które wprawią was w trans. Tylko w tym transie będziecie w stanie walczyć z potworami! Składniki: 1. Dwa liście pokrzywy. 2. Kwiat róży. 3. Trzy kłącza perzu. 4. Liść dębu. 5. Woda kolońska. Należy to wszystko wlać do kotła, gotować przez 10 minut a następnie wypić. Człowiek wpada po tym w szał bojowy i jest w stanie pokonać potwory. Przygotujcie te wywary ale nie pijcie ich. Ja wypiłem i teraz jestem zamknięty. Wypijecie gdy nadejdą potwory. Jak przygotujecie wywary wydam kolejne polecenia!

Gość Pomocnik!
Wywar gotowy ;D

Gość fansówka z gwózdkiem
no :classic_cool:

Gość ufff jak goraco
ja juz mam wywar dla calej mojej rodziny, co dalej ?

Gość Marian z Lubonia
polać mu, dobrze gogo :classic_cool:

Gość bella z coffeiną
co to jest:)? scanriusz filmu? mam nadzieje, że nie z hollywood? bo ocenie go na 2 lub 1:P ja mogę Ci dać kafatna niebieski;) może uda ci się zbiec, bo o ile wiem zatrzymują tylko tych w białym;)

Gość Jakiś Człowiek
Świetnie! Nie wiem jak udało ci się go przyrządzić szybciej niż w 10 minut ale to nie istotne. Pewnie czas się skompresował. Teraz musicie zamienić wasze domy w twierdze. Wykopcie głębokie rowy wokół nich (wokół bloków także). Potem nakryjcie ja gałęziami i chrustem. Potwory w nie wpadną i będą łatwiejszym celem dla nas! Ty wariacie zamknij tam się! Nie jesteś żaden Jezus. On siedzi w tym pokoju co ja, zaraz za Napoleonem!

Gość Pomocnik!
Wykopałam, co dalej? ;D

Gość Jakiś Człowiek
Pomocnik kapitalna jesteś! Teraz przygotuj sobie jakieś przebranie i podziel wywar rozlewając go do małych buteleczek tak żeby było łatwo i szybko można wypić (coś jak sok z gumijagód). Jak się przebierzesz to zadzwoń pod numer Chucka Norrisa. On też będzie brał w tym udział. Jak potwor będą padały to będzie dobijał je kopniakiem z półobrotu! Och, nie! Miałem właśnie kolejną wizję! Potworów nie będzie 2, będzie ich 20.000! Musimy się śpieszyć! Nie wiem jak damy radę pokonać te potwory! Ps. Ktoś tam pytał o numery totka, też były w tej wizji. 8, 14, 24, 28, 37, 41.

Gość ufff jak goraco
nudzi sie co? juz za pare dni wrocisz do szkoly, nie bedzie czasu an fantastyke