Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam odp

jak opoznic okres

Polecane posty

Gość szukam odp

znacie jakies wyprobowane sposoby domowe? albo leki bez recepty, 18 wrzesnia mam wesele, ktore wypada w 2 dzien mojego okresu, dodam ze najgorszy ;/

Gość krotkowlosa
hmm wiesz co slyszalam ze trzeba pic czy jesc cytryny no ale ja nie sprawdzalam...

Gość szukam odp
ale ile dni przed?

Gość krotkowlosa
kurcze no nie wiem, wiesz co poszukaj w necie moze dziewczyny wyprobowaly na sobie

Gość pij pij :))
ja pilam przez 3 dni sok z cytrynki w duzych ilosciach i dalo rade :)

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK DOMOWY SPOSÓB NA OPÓŹNIENIE OKRESU A SZKODA... JEDYNYM SPOSOBEM JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE PIGUŁKA KTÓRĄ DOSTANIESZ OD LEKARZA I NIE JEST TO KONIECZNIE PIGUŁKA ANTY. SĄ INNE ALE CIĘŻKO BEZ KONKRETNEGO POWODU CZYTAJ CHOROBY DOSTAĆ JĄ OD LEKARZA... WIĘC POZOSTAJE CI TYLKO TABLETKA ANTY... JA TAK ZROBIŁAM I MÓJ OKRES POJAWIŁ SIĘ DOPIERO PO 50 DNIACH:)) A PICIE SOKÓW Z CYTRYNY ŹLE DZIAŁA NA WĄTROBĘ BO TO SĄ KWASY I PO PRZEDAWKOWANIU TAKIEJ ILOŚCI SOKU CYTRYNOWEGO ZAMIAST NA WESELU MOŻESZ ZNALEŹĆ SIĘ W SZPITALU A NIE NA WESELU:)) <stopka>... Bo Dziki Zachód jest w każdej z nas... ...Wyjechałam bo musiałam... ...Wyjechałam bo chciałam... ...Wyjechałam bo życie mi tak kazało... ... Czasem tęsknie za Ojczyzną... ...Czasem tęsknie za Matką...</stopka>