Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz wiemeeeeeeeeeeeee

1 kg czeresni -12 funtow-szok

Polecane posty

Gość wszystkie chleby w uk sa
dziwne konsystencją wcale się nie różnią miękkie i gąbczaste ,a może jak z waty bleee.Nie jadam gotowaców a i tak utyłam .Uparliście się i tylko mówicie o chlebie tostowym i gotowcach ,a przekrój marchewkę na pół z długości..uda ci się to? nie bo jest tak sztuczna że się zaraz łamie

Gość jestem z zawodu
kucharka i skoro nie mozesz przekroic marchewki na pol po dlugosci to moja diagnoza jest taka ze masz do d... nóz :) ja tam wszystko tne i siekam na roznej dlugosci plasterki i inne ksztalty i jakos nie mialam nigdy problemow :) a apropos nie przytylam - gotuje sama i mieszkam tu 6 lat.

Gość jestem z zawodu
aha i jeszcze w ciazy przytylam 13 kg gdzie dziecko mialo ponad 4 kg a teraz waze mniej niz przed ciaza

ja tam bardzo lubie tutejsze marchewki (ktore z latwoscia przeciwnam wzdluz), warzywa a przede wszystkim ziemniaki - dobre caly rok, rozne gatunki - moj ulubiony charlotte. poza tym zawsze sa jakies promocje wiec wcale tak drogo nie wychodzi. a chleb kupuje z piekarni a nie pakowany, bardzo smaczne sa niektore, chrupiace a w srodku miekkie i wcale nie gabczaste. no chyba, ze na tosty. a i zawze w zapasie mam bochenek do upieczenia w domu - chleb prosto z pieca gotowy w 10 min. coprawda jest polski sklep w polskich sklepach ale jakos mi on nie odpowiada.. taki jakby czerstwawy mi sie wydaje.

Gość chleb?
Jak się Angielskiego chleba nawpierdalałaś to ci się Polski czerstwy wydaje.

Gość POLKA W UKKKKKKKKKKKKKKK
HA HAHA ,,HAA DAWNO SIE TAK NIE USMIALAM TAK TRZYMAJ.

Gość iuiuu
Nie mieszkam w UK ale co do jedzenia i tycia to powiem tak: w Polsce nie kupisz gotowej pizzy czy lazanii bo drogie a samemu sie robic nie chce wiec zrobisz kotleta, ugotujesz ziemniaka i pokroisz pomidora i jest obiad. To raz, a dwa, ze nie wiem dlaczego ale na zachodzie do prawie wszystkie dodaja slod kukurydziany albo skrobie modyfikowana, nawet do jogurtow jako zageszczac a albo do warzyw z patelni. ja tez utylam przez pierwsze pol roku jakos z 8 kilo i nie wiedzialam skad bo w sumie nie jedlismy duzo syfu a nawet bylam zachwycona, ze stac mnie na duzo wiecej warzyw i owocow, ryby i owoce morza. Potem poczytalam troche tu i tam i juz wiem, czytam doskladnie sklad a nabial kupuje w sklepie BIO - jest moze z 10% drozszy ale bez tuczacych dodatkow.