Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ederueuehnbejjen AUTOR

Jaka jest według was piękna kobieta??

Polecane posty

??

chodzi tez o wyglad takiej fajnej sexy kobiety:D

Gość mareczek25
Mi sie pani ze zdjecia nie podoba zero w niej seksapilu to nie jest piekna kobieta !!!

Gość ciacho 1983
Musi mieć to coś, no i szczupła z dużymi piersiami to podstawa. I czarne włosy:) Tylko naturalne nie jakieś farbowane:)

ba, no wiadomo Angelina Jolie, duże usta, extra uśmiech, duży biust, zgrabne ciałko

anżelina to ma usta jak po ukąszeniu szerszenia i ręce żylaste i wielkie jak mój pradziadek. i coś a la wodogłowie.:P

Gość to chyba kpinaa
wszyscy wklejają foty a nikt nie umie z was opisać czym jest piękno u kobiety,wstyd chłopcy,wstyd

dziewczynom się wydaje że im chudsze to są bardziej extra laski a to największa bzdura tu chodzi o całość jestem fotografem i wiem co mówię w kolorowych czasopismach w dziale dtp chłopaki zasuwaja photoshopem ze az miło a łatwiej grubszej zmniejszyć niż chudej powiększyć :) albo stworzyć piersi których nie ma no wtedy się kopiuje od Angeliny :)

Gość dzessi
to chyba kpinaa wszyscy wklejają foty a nikt nie umie z was opisać czym jest piękno u kobiety,wstyd chłopcy,wstyd Zamknij się paszczurze:D Wy nie jeście lepsze

Gość zapraszam na wróżby e-mail
za 15 zł robię laskę :classic_cool:

Kris, pominę fakt, że Anżelina nosi w sobie 100-procentowy, sprężysty silikon, ale co do Twoich zarzutów dotyczących sylwetki anorektycznej: http://i217.photobucket.com/albums/cc8/wurwa/angelinaB111007_468x591.jpg wiesz, że to są nogi ążeliny?:D i co, nadal jest idealna? uniwersalnych ideałów nie ma. dla mnie to charakter i talent meryl streep i wygląd winony ryder, ale jestem w końcu babą, więc może w ogóle nie powinnam zabierać głosu. :classic_cool:

Gość lydia deitz i tak nie jestes
ładniejsza od Angeliny

lydia deitz ja do Winony nic nie mam ale pytanie jest: Jaka jest według was piękna kobieta?? i każdy może podać swój typ mój jest akurat taki a może ja jestem szowinistyczną świnią, może i co z tego faceci wbrew pozorom mają bardzo podobny gust tylko dla wszystkich nie starcza takich dziewczyn, więc, takie życie...

lydia deitz i tak nie jesteś ---> nawet nie wiesz, jak bardzo mnie ten fakt cieszy:D wlasciwie kris masz rację. trochę chciałam Cię sprowokowac, ale mi sie nie udalo. ale przyznajcie sami - idealy-idealami, wiecznie o nich myslimy, marzymy, mowimy, a gdy spotykamy kogos i zaczynamy sie przywiazywac, to nagle staje sie najpiekniejszy mimo wielkiego nosa, odstajacych uszu czy braku cycków. swiat jest skonstruowany tak, ze kazdy ma szanse cos dla siebie znalezc, inaczej gatunek ludzki by wyginal.:classic_cool:

tak na prawdę to chemia choć specjaliści twierdzą że rachunek prawdopodobieństwa i projektują systemy rankowe itp. osobiście jestem zwolennikiem teorii przypadku czyli poznajemy drugą połowę zwyczajnie przypadkiem a o tym czy nam się spodoba może zadecydować błachostka nawet blask słońca padający na jej lśniące włosy, nie umiem pisać wierszy ale wiadomo o co chodzi