Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niktwazny1

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość niktwazny1

Miałam okres 10 lub 11 lipca a następny 9 sierpnia czyli moj cykl trwa 29/30 dni czy jeśli spałam z chłopakiem 13 sierpnia, ale nie spuscił się we mnie mogę zajść w ciąże?

Mozna zalozyc, ze mialas dni nieplodne+wytrysk na zewnatrz, wiec ciaze moznaby wykluczyc. Ale z drugiej strony - przypadki chodza po ludziach... :P

Gość niktwazny1
powiem tak, wytrysku wcale nie było, bo jak wkładał bardzo mnie bolało i przestał i koniec naszych pomysłów. Zadnej spermy nie było, był wilgotny ale on twierdzi ze zawsze tak jest. Dodam, że jestem dziewicą chociaz po naszych roznych zabawach to sama nie wiem..

Gość buahahahahahaha
jaja sobie robisz??

Gość niktwazny1
czemu niby?

Gość buahahahahahaha
przestań nie wiem jakiego pecha bś musiała mieć żeby zajść w ciążę w tych dniach i bez stosunku. szansa jak wygrana w totka ale zawsze jest:P

Gość midkpola
W tym śluzie który wydzielany jet u mężczyzn podczas podniecenia znajdują się plemniki, ale jest bardzo małe prawdopodobieństwo że zaszłas w ciąże:)

Gość niktwazny1
Bardzo dziękuję, trochę mnie uspokoiliście. Tego co robiliśmy nawet nie mozna bylo nazwac stosunkiem ale znając mojego pecha..

Gość midkpola
Nic sie nie martw:) bedzie dobrze:)

Gość niktwazny1
To był 5 dzien cyklu a o ile wiem to owulacja jest mneij wiecej 14/15 dni od nastepnej planowanej miesiaczki czyli gdzies pośrodku, czyli mi wypadałoby dopiero na 23/24 sierpnia. Wiem jeszcze ze plemniki zyja od 2 do 4 dni wiec wahanie na 19.. ale to chyba duzo jak 'wspolzylismy' 13 sierpnia, co sądzicie?

Gość w tym sluzie u mezczzyn
sa plemniki tak owszem aleeee nie sa one zdolne do zaplodnienia sa ulomne :( nie nie jestes w ciazy :D

Gość niktwazny1
tez tak staram się myslec i już wykluczam wszelkie mozliwosci, ale pech jest zawsze. Tak wiem, że moje zachowanie było nierozsądne ale dziekuję ze nie negujecie mojego zachowania bo to juz się nie odstanie. A są jakies wczesne objawy niepokojące? jestem dopiero 6 dni po stosunku, więc?

Gość niktwazny1
??

Gość niktwazny1
prosze o pomoc

moja przyjaciolka taknie zaszla w ciaze :-) miala 19 lat i jej "antykoncepcja" byl stosunek przerywany... dzis ma 12 letniego syna :P

Gość niktwazny1
12 letniego? to co ona miala 7 lat jak zaszla?

Gość niktwazny1
no chyba że tak, ale ja nie pytałam o doświadczenia twoich znajomych tylko o porade w moim przypadku, a twierdzenie ze jestem w ciazy nie jest poradą, bo pewnie nawet nie przeczytałe/ass mojego wpisu uważnie

jesli bylabys inteligentna to zrozumialabys co chce przez to powiedziec dziecino. Przy kazdym wspolzyciu mozesz zajsc w ciaze, plemniki moga byc juz w plynie, a plemniki zyja nawet kilka dni. Wiec jesli nawet na sekunde chlopak wprowadzil ci penisa do twojej pochwy i choc jeden plemnik sie tam znalazl, a twoje jajeczko akurat w tym czasie bylo gotowe do zaplodnienia to mozesz byc w ciazy. Oczywiscie jest znikome prawdopodobienstwo ale ciaza jest mozliwa. Wiec nie rzucaj sie tylko posluchaj starszych i bardziej doswiadczonych od siebie. teraz dotarlo?

Gość niktwazny1
Nie rzucam się, ale jeśli ktoś prosi o pomoc to się nie atakuje, chociażby ironią. Dziękuję, ale zauwaz ze owulacja jest 14 dni od planowanej miesiaczki to plemniki mojego faceta musialybybyc jakimis mutantami, żeby wytrzymac 10 dni i mnie zaplodnic, bo cykl mam okolo 30 dni

Gość niktwazny1
pytam, bo mogę się mylić, albo desperacko szukam poparcia.

Gość niktwazny1
jakoś mnie to nie smieszy. A tak w ogole to skąd ty niby wiesz ile ja mam lat i postrzegasz sie jako 'starszego' czy tam 'starszą'. Osoba dorosła nie może zadać takiego pytania? Dostrzegasz to po sposobie pytania? Po tym, że zachowałam się nieodpowiedzialnie? Powtarzam, że załozylam ten temat nie po to aby prawiono mi morały, wiec udziel odpowiedzi i wyjdź

tego nie mogla napisac osoba dorosla : niktwazny1 powiem tak, wytrysku wcale nie było, bo jak wkładał bardzo mnie bolało i przestał i koniec naszych pomysłów. Zadnej spermy nie było, był wilgotny ale on twierdzi ze zawsze tak jest. Dodam, że jestem dziewicą chociaz po naszych roznych zabawach to sama nie wiem..

Gość niktwazny1
no to się mylisz..

Gość ciezarowkowa
do autorki---- to że byłaś niedługo po miesiączce nie oznacza, że nie mogłas zajść w ciążę. Nie zawsze organizm kobiety funkcjonuje jak w zegarku. Czasem może się coś przesunąć i dupa. A nie znasz czegoś takiego jak prezerwatywa??? No albo tebletki antykoncepcyjne? Bo jeśli jesteś gotowa do współżycia to powinnaś najpierw o zabezpieczeniu pomyśleć. No chyba,ż chcesz mieć dziecko.

Gość niktwazny1
Ojej tak wiem, ale po co prawicie mi morały skoro jest po fakcie? Tak nastepnym razem bedzie tak jak mówicie. Teraz zadaje wam inne pytanie.