Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niktwazny1

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość stokrotka_34
>>>>sa plemniki tak owszem aleeee nie sa one zdolne do zaplodnienia sa ulomne <<<<<< Zanim dasz komuś rade to poczytaj dobrze na ten temat i nie wprowadaj w bład ludzi. Kazdy facet przy [ieszczotach przechodzi tzw. niekontrolowane "kropelkowanie" i jesli cepie jesden z drugim mi piszesz, ze te PLEMNIKI NIE SĄ ZDOLNE BO SĄ ULOTNE TO ZABIJAM cIE SMIECHEM. Dodam równiez ,że jest ich tam całe mnóstwo W obecnej sytuacji nie mogłabys zajsc w ciąże , choc przypadki chodzą po ludziach. To wszystko zalezy od tego jaki był Twoj cykl

Gość stokrotka_34
Przy tym kropelkowaniu, facet nie musi skonczyc w Tobie...

Gość niktwazny1
tak wiem to.. czytalam ze tylko w przypadku krotkich cykli takich jak 23-26 dni zajscie w ciaze mialoby duze prawdopodobienstwo, ale TAK WIEM moje cialo to nie 'szwajcarski zegarek' i moglo sie cos poprzestawiać.

Gość stokrotka_34
...przy krótkich cyklach zajscie w ciąze jest wieksze??? A to cos nowego,wiesz siedze w tym temacie od ponad 4 lat i jakos mi taka teoria nie wpadła w oko.

Gość malinowy soczek
i tak dzieci ..maja dzieci...jest jedo stare madre przyslowie ktore pozwole sobie tutaj przytoczyc: z "h..em" nie ma zartow! i tyle wtym temacie

Haha, niezla jestes. Pytasz sie czy mozesz byc w ciazy, lizesz dupe tym ktorzy mowia ze nie, a te bardziej doswiadczone i wiedzace ze bez zabezpieczenia ZAWSZE jest ryzyko ciazy atakujesz jak wsciekly pies ze niby sie nie znaja ze po co Cie krtykuja skoro jest juz po fakcie. Krytykuja cie, bo zachowalas sie jak tepa idiotka. Jestes dziewica i pozwolilas swojemu facetowi 'wlozyc w siebie penisa' bez zabezpieczenia. Przy odrobinie szczescia bedziesz mogla sie uwazac za 'prawie dziewice' w ciazy :D i wierz mi, to NIE bedzie pierwszy przypadek w historii kiedy dziewczyna myslala ze akurat ma dni nieplodne i jest bezpieczna :D (myslalam, ze metoda kalendarzykowa skonczyla swoj heyday w sredniowieczu, choc i starozytni kondomow z bizona uzywali... No ale sa madzejsi, prezerwatywy w koncu drozsze od dziecka... :S)

Gość niktwazny11
To w takim razie o co chodzi z tym cyklem, ja sama tej teorii nie wymyśliłam, tylko to wyczytałam. Zaraz będzie ze jestem dorosła i tego nie wiem, nie, po prostu chce znać wasze poglądy. Nie rozumiem po co ze mnie kpicie i prawicie morały, to nic nie da. Dziękuję za normalne odpowiedzi

Gość niktwazny11
haha proszę cie, ja nikogo nie tępię. Ja uznaje możliwość ze w ciąży jestem, ale jeśli ktoś sobie z tego żartuje to nie rozumiem. Nie rozumiem tej ironii, sarkazmu, tępienia właśnie mnie, nie możecie po prostu odpowadac na moje pytania. Jesli zapytałabym 'czy uważacie mnie za tępą idiotkę' wtedy wasze wypowiedzi byłyby słuszne. Ni popieram nikogo kto jest za, nie tepie nikogo kto twierdzi ze jestem, nie zauwazylam abym tak pisała.

Gość niktwazny11
Doskonale wiem o antykoncepcji duzo, ale są sytuacje których nie pojmujecie, gorzej jakby wam się to przytrafiło. Taaaaak wiem, wam by ie nie przytrafiło, bo jesteście mądre! Koniec tego tematu, czekam na odpowiedzi na moje podstawowe pytania.

Idz do ginekologa pogadac albo na forum medyczne jak chcesz bezdusznych opinii pozbawionych subiektywizmu. W ciazy mozesz byc i koniec. Masz jeszcze jakis inny problem czy potrzebujesz jeszcze jednej 'fachowej' opinii?

"Doskonale wiem o antykoncepcji duzo" hahaha, tutaj to juz wymieklam :D fakktycznie, meski penis jest dla nas strefa niepojeta i Twoja gigantyczna milosc do chlopaka jest na pewno tak przytlaczajaca ze nie bylas w stanie pomyslec o konsekwencjach jakimi moga byc dzieci. Chyba kazdy kto rozpoczyna zycie intymne powinien o tym pomyslec. Najwyzej z chlopakiem zalozycie rodzine troche wczesniej niz planowaliscie :-)

Gość niktwazny11
Nie od Ciebie nie potrzebuje.Nie zauważyłam u Ciebie ani krzty mądrej opinii i to nie dlatego ze nie powiedziałaś ze nie jestem w ciąży. Jesli subiektywizm polega na atakowaniu to żyjemy w innych światach.

Gość niktwazny11
Dobrze skończ, tak nie wiem nic o antykoncepcji i poczuj się wyróżniona bo uświadomiłaś mnie w tym temacie. Świętuj i ciesz się swoją mądrością a najlepiej opanuj cały świat:)

Gość stokrotka_34
<<<<<<< fantastycznaczworka Idz do ginekologa pogadac albo na forum medyczne jak chcesz bezdusznych opinii pozbawionych subiektywizmu. W ciazy mozesz byc i koniec. Masz jeszcze jakis inny problem czy potrzebujesz jeszcze jednej 'fachowej' opinii?<<<<<<<<<< No popatrz popatrz ale tu mądrością powiało??? Od kiedybty taka mądra, sama nigdy Zadnej gafy nie popełniłas??? załoze się ze Cie nie jeden wydymał!!! Do AUTORKI. Radze Ci kochana poczytac troche na temat dni płódnych i nie płodnych,Obserwuj swoj cykl, sluz, mierz temperature inanosc ja na wykres. podam Cim stronke gdzie mozesz cos takiegomsobie prowadzic, wystarczy jak sie zalogujesz skarbmamy.pl

hahaha, nie, nie mam zamiaru swietowac i zycze Ci zebys nie byla w ciazy bo to by byla wielka tragedia. Nie rozumiem w ogole po co zadalas to pytanie bo skoro tyle wiesz, to powinnas wiedziec ze kazde umiejscowienie meskiego penisa zdolnego do zaplodnienia kobiety w jej pochwie moze zakonczyc sie poczeciem nowego zycia. Chocbys miala cykle jak w zegarku to zapytaj swojego lejkarza ginekologa, mozesz miec kazdy z tych dni plodny, absolutnie kazdy co do jednego bo takie juz sa uroki mlodosci .

to ja chyba jestem bezpłodna!!!:) wspólzyje tak od 9 lat około 20 razy w miesiącu i jakos matka nie zostałam...no po prostu szok!:D a te przypadki podcazas których dochodzi do zapłodnienia to zwykły brak umiejętności u faceta i ufanie przez baby facetom ze są specami w tych kategoriach:D mamy wokól siebie mnóstwo znajomych którzy również robia tak jak my i wszyscy bedzietni!!!dacie wiare?:D autorko na 100% w ciązy nie jestes:D spokojna głowa:)

Gość stokrotka_34
>>>>>fantastycznaczworka 'załoze się ze Cie nie jeden wydymał!!!' haha, noo z mezem regularnie urzadzamyu sobie publiczne orgie i zapraszamy na nie cale osiedle wiec troche ich bylo <<<<< Jaka teraz swieta bo mężatka.... a przed mężęm to ty zapewne dziewicą byłas bu hahahahahahah

autorko, nikt na kafe nie jest duchem swietym zeby wiedziec czy ty jetses w ciazy czy nie. Pare osob udzielilo ci odp, to co ci jeszcze mamy napisac? Ja pisze ze ciaza moze byc jak najbarrddziej mozliwa bo wplunie przedejakulacyjnym znajduja sie zdolne do zapl plemniki.

Gość niktwazny11
Dzięki za stronę, skorzystam na pewno. Ludzie popełniają w życiu błędy czasem nieodwracalne. Pisząc tu liczyłam po prostu na odpowiedź od wyrozumiałych osob. Jeśli będziecie mnie teraz gnębic to nie pomoze w usunięciu mi dziecka i uratowaniu przed nieszcześliwym zyciem w rekach 'maloletniej' matki. Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.

Gość posluchaj doswiadczonej osoby
moglas zajsc, nie wiem ktos ci nawail glupot ze mokry siusiak nie zaplodni ;/ ja bym sie w zyciu nie zgodzila na stosunek przerywany z facetem z serii "mokrych", takich zawsze unikalam jak ognia, zreszta oni z natury maja nieswierze genitalia ;/

Gość cos nie tak
glupotę to ty napisałaś, szczerze to nie biorę twojej wypowiedzi nawet poważnie. Nieświeże genitalia? no proszę cie.

Gość a ja napisze tak...
oj obawiam sie ze to prawda ;/ jak ma mokrego to to sie przeciez caly dzien rozklada. ja znalam takiego faceta, no nie potrafilam i juz.