Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfgdsgdfs

moja refleksja na temat nieudanych prób samobójczych

Polecane posty

Gość dsfgdsgdfs

Otóż wg mnie nie udają się one bo ludzie są źle poinformowani - wydaje im się że w obecnych czasach są bezbolesne metody samobójstwa, podczas gdy w rzeczywistości teraz wszystko jest bezpieczne i nie można kupić nic niebezpiecznego bez stosu pozwoleń

Gość dsfgdsgdfs
i tak: tabletek obecnie sprzedawanych nie da się przedawkować tak żeby umrzeć w kilka godzin i bezboleśnie gaz w kuchenkach nie zawiera już tlenku węgla podobnie gazy spalinowe z rury wydechowej samochodu

Gość dsfgdsgdfs
poza tym zwykły śmiertelnik nie ma żadnych szans na uzyskanie pozwolenia na broń

"nie można kupić nic niebezpiecznego" To kup chiński samochód i spróbuj wykonać nim prywatne crash testy :classic_cool:

Gość kalafior, ...
z samobójcami to jest tak 1. albo tną się, trują itp tak aby ktoś ich znalazł i uratował krzyk o pomoc 2. albo uciekają przed życiem, i odbierają sobie je śmierć

Gość kalafior, ...
jak ktoś chce umrzeć to znajdzie sposób, wiesz mi, miałam praktyki w psychiatryku ...

Gość dsfgdsgdfs
"tabletki + alkohol" no daj spokój, tego co teraz produkują to można brać garściami i nic człowiekowi nie będzie albo będzie tak bolało że największy twardziel będzie się darł z bólu przez kilkanaście godzin

Gość dsfgdsgdfs
" jak ktoś chce umrzeć to znajdzie sposób" Nie doceniasz instynktu samozachowawczego i strachu przed trwałym kalectwem. Tylko niewielka część ludzi jest w stanie położyć się na torach podczas gdy wielu co najwyżej mogłoby łyknąć sobie tabletkę pod warunkiem że nie będzie bolało

Gość cjj_kwik
to ty się wyedukuj - robienie trucizny z roślinek to zadanie dla chemika z wolnym czasem. poza tym te roślinne trucizny są bardzo bolesne i długo te cierpienia trwają. z muchomorem to już czysta fantazja - wiesz jak się fajnie umiera zaczynając od wątroby?

Gość cjj_kwik
i typowe myślenie kafeteryjnej debilki: wezmę garść "jakiś" tabletek i już po mnie :O jest tylko jeden lek psychotropowy który z jakąś tam pewnością powoduje śmierć - amitryptylina czy jakoś tak, ale powodzenia w uzyskaniu na to recepty...

Gość goopoty piszesz jak ktoś
chce to znajdzie sposób, nie mówie tu o lekach bez recepty ale wystarczy pójść np do psychiatry po receptę, potem po następną tak ze dwa opakowania popić alkoholem i można sie nie obudzić

Gość pieprzycie że można
chęci nie wystarczą - poczytajcie o lekach to zobaczycie że na rynku praktycznie nie ma nic co z dużą pewnością grozi śmiercią przy przedawkowaniu - takie leki już dawno zostały wycofane z rynku

Gość ggggggggggggghhhhhhheolk,fdcmn
No ale sa jeszcze inne sposoby procz lekow. Mozna podciac sobie zyly wzdluz ich lini, mozna sprobowac sie udusic reklamowka - w miare szybka smierc. Mozna tez sie powiesic - nawet na klamce, probowalam i jest to dosyc nieprzyjemny sposob ale zawsze to lepsze niz beznadziejne zycie.

nieudane próby samobójcze, to rozumiem,że to takie, w których delikwentowi grabaż łopatą dupska nie przyklepał. Ostatnio u żony na oddziale zmarła nieudana próba samobójcza. Odleżyny miała takie, że to było dla nie piekło, a śmieć wybawieniem.

Gość gość
W jakim przypadku powieszenie może się nie udać proszę o konkretną odpowiedz.

Gość romek40
Proszę o konkretną odpowiedz.Czy powieszenie może się nie udać i jakie by były tego skutki?Dziękuje za właściwe odpowiedzi.Nie chcę się zabić.

Gość gość
Każdy tak pisze nie chce sięzabić. Ją myślałem o samobojstwie prawie miesiąc wyladowalem na psychiatryku gdzie nawet psychologa mi nie dali wyszedłem pocierpialem i jakoś sam się z tym podałem nie wiem czy aż taka silna psychikę mam czy jak zanim cokolwiek zrobisz zadzwoń 794168658 pogadamy