Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elebumba

fetysz

Polecane posty

Gość elebumba

Witam Czy jest tu na forum jakiś fetyszysta pleców? Słyszałam o różnych fetyszach, ale akurat ten by mi najbardziej odpowiadał. Mam baaardzo wyczulone plecy i ich okolice :) Wiem, że jakbym poszła do masażysty to wyszła bym stamtąd cała mokra mmm. Jest tu ktoś taki?

Gość a ja lubię !!!
całować dziewczyny po pleckach a zwłaszcza od karku po linii kręgosłupa do pośladków oraz uwielbiam całować kobiece stopy nie mówiąc już o robieniu minetki :-)

Gość elebumba
minetou i jesteś facetem? przepraszam za pytanie ale nie wiadomo dlaczego często trafiam na lesbijki :D

tak jestem facetem, ale uwielbiam miziać po pleckach i boczkach :) czuć pod palcami gęsią skórkę i przebiegający od czasu do czasu dreszcz ...

Gość elebumba
podnieciłam sie :P

a później wymasować cale plecki... najpierw kark i ramiona, silnymi, krótkimi ruchami, później plecy, od kręgosłupa do zewnątrz... mmm :) tylko, że teraz nie mam kogo miziac i masować, uciekła ode mnie, nie doceniła :/

Gość elebumba
ja mam kogoś ale ten ktoś nie jest zainteresowany plecami, chociaż mówiłam wiele razy. Cóż życie. a tak wogóle z której części polski jesteś?

stolica wielkopolski... a co chcesz sie umówić na dyskretne mizianie ? hehe jak może woj luby ignorować tyle wyraźnych próśb ? o kobietę trzeba dbać a zwłaszcza jej potrzeby :)

Gość elebumba
jeszcze nie :P poczekam jakiś czas może sie coś zmieni :) tak trzeba dbać, chyba że kobieta za bardzo dbała o niego i facet sie rozleniwił Zdarza sie

jakby co, wiesz gdzie mnie szukać :P ja tam sobie nie wyobrażam seksu bez uprzedniego porządnego wymiziania i wymasowania partnerki... od plecków oczywiście zaczynając :P tylko kobieta tez to musi lubić, a nie że ja sie bardziej tą czynnością podniece od niej :P