Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joasia123

pracuje od 2 tyg. a już mam dość

Polecane posty

Asiu to cholerne zdziry masz w robocie. Ja mimo tego że nie mam już 20 lat (a zresztą wiek nie ważny) to nigdy nie traktuję młodszych koleżanek, stażystek czy nowych pracowników w taki sposób. Wręcz przeciwnie, staram się zrobić zdrową i wesołą atmosferę. Niestety są jeszcze takie cipy które komuś zazdroszczą: nie wiem: urody, wykształcenia? Bo zazwyczaj te wielkie szefowe są po jakimś zwykłym liceum

Moja mama zaczęła pracę w spożywczaku mniej więcej w Twoim wieku. Skończyła kilka lat temu i do dziś mówi, że to najlepsza decyzja jaką mogła podjąć. Ma 44 lata. Zgłosiła się do biura bezrobotnych, rok czekała na pracę, ale po roku... Załapała się na staż w szpitalu jako sekretarka medyczna. Dzisiaj pracuje tam na pełny etat. Do szpitala mamy 50 metrów, dosłownie. Zarabia więcej, a cały dzień siedzi przy komputerze i robi wypisy. Od razu odżyła. Czuje się świetnie, no i ma znajomości wśród lekarzy. :P Nie chcę żebyś niszczyła sobie zdrowie tak jak moja mama. Już lepiej czekać na bezrobociu, chociaż cóż ja mogę wiedzieć. Bazuję tylko na tym jednym przypadku. No i w tamtym okresie mama poznała mężczyznę (teraz już mojego ojczyma), który nas w dużej mierze utrzymywał, toteż mogła sobie na to pozwolić. Ale bieda i tak była.

Gość kalafior, ...
Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. Dlaczego ? Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę..." Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wypierdolę". Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę!" Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy" Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem". P.S. Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wypierdolę ! w kosmos gołymi rękami..."

świetne te wasze komentarze, aż mi humor poprawiliście super jesteście :D ale jutro znów to arbajtu !