Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc sexii.

JAK ZOSTAC SEXOWNĄ KOBIETĄ?

Polecane posty

Gość chce byc sexii.

Czy trzeba sie jakos konkretnie zachowywac, ubierac,malowac,zachowywac?

Gość naughty boy
ile masz lat że zadajesz tak banalne pytania?

twarz i figura to podstawa. ale jak masz tylko jedno z tych dwóch lub żadne to nawet ciuchy, makijaż i zachowanie Ci nie pomogą

do gosia rozkosa: ja mam ładną twarz i zgrabne ciało. figurę zawsze podkreślam ubiorem. A mój sposób bycia to- małomówna, zamknięta w sobie, introwertyczna, nieśmiała. W większym gronie stoję z boku czyli "nie wychylam się" I pomimo mojego sposobu bycia jestem uważana za sexowną więc jedno z drugim chyba nie idzie w parze.

Gość chce byc sexii.
jestem zgrabną blondynką 170cm, , męzczyzni mowia ze jestem ''sliczna''ale mam kolezanke niska 163cm okragla i uwaza sie np za sexbombe czy to tez w duzym stopniu nie zalezy od tego jak sami sie postrzegamy tak inni będą nas postrzegac?

Gość chce byc sexii.
cialo mam ladne jestem szczupla i ma swietne nogi ale wlasnie jestem raczej niesmiala

Gość chce byc sexii.
mysle ze sposob bycia duzo robi moja kolezanka lubi ekstremalnie krotkie spodenki i spodniczki cekinki, typ imprezowiczki

autorko- problemem nie jest Twój wygląd tylko raczej może to, że nie akceptujesz siebie? A raczej swojego charakteru? Ja tez jestem nieśmiała-ale w przypadku pięknych kobiet to nie problem, bo zaraz znajda się tacy, co będą chcięli nas wyciągnąć z "kąta" a wtedy od razu raźniej

Gość chce byc sexii.
ja np wole byc podziwiana ale z daleka,

Gość chce byc sexii.
po dyskotece nie raz zdarzalo mi sie ze 4 chlopakow jendoczesnie chcialo mnie odprowadzic do domu, aceci zaczepiaja mnie i prawią mi komplementy w takich zwyczajnych sytuacjach jak kolejka w supermarkecie, bus,na korytarzu uczelni. podobno jestem najladniejsza dziewczyną na roku ale np kiedy jestem z tą małą pulchną kolezanką to czuje ze nie jestem tak SUPER

Gość chce byc sexii.
ona jest taka zwywiolowa potrafi sie bawic i jest postrzegana jako sexowna, moj kolega stwierdzil ze nie jest tak mega zgrabna jak ja ale cos w sobie ma. a to co wlasnie ta osobowosc, styl bycia

Ja swojego męża przyciągnęłam wyglądem a zatrzymałam charakterem. Moja spokojna osobowość baaardzo mu odpowiada.

Gość chce byc sexii.
napewno cos w tym jest:)

Trzeba byc pewna siebie, mowa ciala duzo zdradza: zawsze lopatki razem, piers do przodu glowa wysoko....... Byc interesujaca, umiec prowadzic interesujaca rozmowe.... to caloksztalt, to caly bagaz...... Jestem przecietnej urody, nie uzywam make-up'u , ubieram sie normalnie a faceci i tak sie za mna ogladaja..... a na imprezach skacza kolo mnie jak pieski skomlac o troche uwagi.....

nekromanta nie pierdol tych bzdetnych bredni bo az sie rzygac chce jak sie to czyta. od kiedy ryj ma cos wspolnego z sexownoscia?!czy ty kurva wiesz w ogole co to oznacza?!piekno i sexownosc to dwie odrebne kwestie. sexownosc to umiejetnosc wywolywania pozadania u plci przeciwnej. a piekno to po prostu ladnosc. moze ktos byc ladnym a byc aseksualnym dla otoczenia. a moze ktos byc mniej ladnym i mega sexownym. ja zaliczam sie do tej drugiej grupy. mam delikatny, dziewczecy glos(nawet lekko dziecinny); fajny i duzy tylek; spory i jedrny biust; jestem ogolnie zadbana i pachnaca; umiem sie uwodzicielsko i sexownie poruszac, ubierac oraz rozmawiac w sposob "podniecajacy". a ryj mam wg siebie szpetny. mimo wszystko jestem ogolnie uwazana za bardzo sexowna i pociagajaca osobe i kazdy chlop ktorego poznaje lub ktory mnie widzi twierdzi ze jestem ladna.(mimo tego malego szczegolu. jednak tego ryja i tak z rysow az tak ostatniego nie mam ale mam go takiego narkomanskiego. ). wiec jestem zywym dowodem na to ze fenomen pameli andreson jest prawdziwy aczkolwiek taki ze ona rowniez z geby uroda nie grzeszy ale jest zajebiscie sexowna z ciala i nawet taki idealny podrostek jak ty jej nie dorownasz. najwazniejsze jest cialo, zachowanie, ubior, makijaz, glos... rysy paszczy to malo istotny w tej kwestii element.. tak jak przytocze pewna sytuacje ktorej bylam swiadkiem... staly dwie dziewczyny. jedna miala nos jak baba jaga ale fajne cialko w fajnym stroju, dlugie i piekne wlosy, ladny makijaz a druga miala idealna paszcze ale byla ubrana zwyczajnie, bez najmniejszego makijazu, wlosy zwiazane w koka i KAZDY zwrocil uwage na ta pierwsza, na ta druga nawet nikt nie spojrzal. bo ona byla sexowna mimo iz brzydsza, a tamta byla ladna ale aseksualna