Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje rodzeństwo!!!!

Problem z rodzeństwem! Jak to ukryć przed ludźmi?

Polecane posty

Gość moje rodzeństwo!!!!

Moja najstarsza siostra oskarżyła przed ludźmi niewinnego chłopaka o próbe gwałtu. Brat i druga siostra zleciły pobicie dwóch osób a oprócz pobicia zlecili też gwałt(też to przemilczałam) oprawcy nie zostali uchwyceni dzięki Bogu więc nie wygadali. A najmłodszy brat wrobił koleżanke w kradzież pieniędzy. Ja i moi rodzice martwimy się oto że kiedyś to się wyda.

Gość majdalenaa
pytasz sie jak to ukryć jednocześnie pisząc na forum?

Gość moje rodzeństwo!!!!
Jesteście pewni że te sytuacja nigdy w życiu się nie wydadzą. Jesteśmy przed ludźmi bardzo szanowaną rodziną. Matka jest nauczycielką a ojciec sędzią. Sama również jestem bardzo znanym lekarzem w swoim mieście. Moje rodzeństwo jest bardzo ambitne, najmłodszy brat w tym roku zdaje mature a reszta rodzeństwa również studiuje.

Gość moje rodzeństwo!!!!
Jeśli chodzi o ofiary na których nasłano pewnych osobników to ten problem jest w pewnym sensie załatwiony. Ale boimy sie z rodzicami ze jesli nie wystarczy tym ludziom pieniędzy to oni zaczną nas szantazowac jeszcze bardziej:( Rodzice zapłacili im ponad 10 tysiecy

Gość a Ty se bajki piszesz
Nawet dobrze Ci idzie ;)

Gość no a jak to się wyda
to również będą dowody na to, np twoje posty z forum

Gość moje rodzeństwo!!!!
Jakie bajki??? To jest szczera prawda, jedna rzecz została już załatwiona ale reszta. Potem będą tylko problemy, ludzie będą mieli nas za rodzine patologiczną. Nie chcemy tego, szczególnie ojciec który ma bardzo dobrą opinie oraz matka z idelną reputacja swietnego pedagoga.