Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość siódme poty...

fajny chłopak czy duperk? co o nim myśleć?

Polecane posty

Gość siódme poty...

Spotykamy się z Kamilem od 3 miesięcy.On 25 a ja 24 lata. Sprawa jest taka...widujemy się 2-3 razy w tygodniu zawsze u mnie :/ Mi bardzo zależy...jemu chyba też,bo mówi, że jestem dla niego ważna i nie chce mnie stracić. Wcześniejsze przykre doświadczenia z kobietami spowodowały,że nie chce się angażować i wchodzić w związki (przynajmniej tak mówi). Z góry zaznaczę, że nie uprawiamy seksu, ale są namiętne pocałunki. Zawsze spędzamy ze sobą miło czas...śmiejemy się, nigdy się razem nie nudzimy, jest po prostu super...mówi,że jestem dla niego kimś wyjątkowym. Kiedy się jednak nie widzimy to zazwyczaj ja jako pierwsza wysyłam sms-a i wychodzę z inicjatywą spotkania. Na odpowiedź zwrotną muszę czasami czekać godzinami. Kilka razy proponowałam zwykły wypad (kino,teatr) i zawsze odpowiedź taka sama: 'pomyslimy, zobaczymy' i nic z tego nie wychodzi. Co o tym wszystkim mysleć? o co może mu chodzić? skoro jak się widzimy okazauje mi duże zainteresowanie i widzę, że mu zależy a jak tylko wracamy do swoich domów wszystko ulega zmianie :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować