Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 19, 2010 mam go od 7 lat a już wtedy był mocno zużyty :O zajmuje mi ponad połowę biurka waży jakieś 30 kg... jego największa wada: działa!!! http://www.computerhistory.org/collections/accession/102678120 wy pewnie macie wypasione cienkie lcd :O zazdroszczę :( a teraz możecie się pośmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloł kitty 0 Napisano Sierpień 19, 2010 chwalisz się czy żalisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kradziej umysłów 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Luśka - do muzeum z tym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 19, 2010 mam w domu gorsze starocie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piekło ziemi Napisano Sierpień 19, 2010 ja też mam kwadraciaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już czas na zmiany Napisano Sierpień 20, 2010 :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 20, 2010 łoł ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o kurka 0 Napisano Sierpień 20, 2010 jeszcze w czerwcu miałam taki w pracy. fajny był, lubiłam go, bo kładłam na nim dokumenty, a teraz mi brakuje tej "półeczki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tragiedia Napisano Sierpień 23, 2010 [[]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 23, 2010 e tam ja mam jeszcze pralke franie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzikiwąż 0 Napisano Sierpień 23, 2010 tragedia - jak się robi taką łapkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łapkalll Napisano Sierpień 23, 2010 [ czesc ] bez spacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabina Stringi-Trzepiekońska 0 Napisano Sierpień 23, 2010 tak się robi [cześć i zamyka nawias Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bywaletz Napisano Sierpień 23, 2010 o, luska wstala z zaswiatow ! super masz sprzet ! lampa, farelka i kowadlo w jednym ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach